| kocsmaasztal | |
|
+19lordbill zarakikenpachi BoneHeart Bm voroncov-draskov Nyamm-haikan Dectum Berzenke subaggut Eddy gorugrany exael MAXXxxx Pavano Leslie cowboy001 kota gojo Yoda007 23 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Szept. 29, 2008 12:17 pm | |
| MAXXxxx: Köszikösziköszi! Megvan! :afro: (((Azt hiszem, legalábbis, mert már csak ki kell bontani... ))) | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Szept. 28, 2008 7:45 pm | |
| | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Szept. 26, 2008 1:34 pm | |
| helyes zeneket meg most hetvegen elkezdem feltoltogetni, csak eddig a hir, hogy laptop hulla nem kezdtem (igazabol eszmeletlen lusta voltam/vagyok) | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Szept. 26, 2008 12:52 pm | |
| MAXXxxx: Az új avatarodtól még a billentyűzetem is elpirult... Nyamm | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Szept. 23, 2008 9:44 pm | |
| Közben eszembe jutott. Kikerült Eddy-nek és Gojonak egy egy írása az Inkvizítorra, ami ugye most már nem hír. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Szept. 23, 2008 9:39 pm | |
| Van netem. Ha olvastam, írok. P. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Szept. 23, 2008 4:39 pm | |
| varj, ez a versenyek topicban volt, de itt a kocsmaasztalnal is volt hozzaszolas, azt nem tudom mi volt, es mi veszett el. | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Szept. 23, 2008 4:34 pm | |
| Hmmm... szépen néznénk ki egy spear chukkával. Az orkokhoz nem nyúlni, nem táposak! Sőt! Engedni kellene nekik, hogy a nagy lordokat osztagcsempaként használhassák. Úgysem érnek oda sehova. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Szept. 23, 2008 4:29 pm | |
| Kivonatolva:
MAXXxxx: A rendezvényre alkalmazni kéne a minden special, rare vállasztásból csak egy jöhet szabályt. Aztán felmerült pár sereg, ahol ez nem vagy csak nagyon rosszul megvalósítható.
Gojo: szerinte inkább minden seregre külön kellene korlátozásokat bevezetni. Pl empire egy rare gőztank ellen kéne két tomb king skull katapult. Illetve inkább mindenki hozzon több listát és az ellenfele elleni alkalmasabbat használja.
Én: megjegyeztem, hogy a korlátozások bevezeteésével nem lehet egyensúlyt teremteni a játékban csak más seregek irányában eltolni a jelenlegihez képest. Illetve támogattam Gojo második ötletét. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Szept. 23, 2008 9:58 am | |
| az jo, mert pl en mar nem tudom mik voltak benne. | |
|
| |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Szept. 23, 2008 9:51 am | |
| Gojo, jó neked, mert ugyan én sem látom, de legalább nem is emlékszem, hogy mit írtam oda Viszont a rendezvényesben is eltűnt három hozzászólás MAXXxxx-Gojo-én sorrendben. Ezek kb. megvannak agyilag. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Szept. 23, 2008 12:25 am | |
| ránéztem az ingyenesen nekünk szolgáltató akármi oldalára és azt tapasztaltam, hogy kb 100 000 üzenet jött, hogy nem tudnak belépni...szóval megint nem voltunk egyedül. azt kell mondjam, hogy ez az ingyenes szolgáltatás ára. végülis elég normálisan használható a dolog, szóval nem panaszkodhatunk. remélem az utóbb időben tapasztalható lazaság nem azt jelenti, hogy kezd a lejtőn lefelé menni a cég...mer akkor lesz nekünk nem fórumunk... | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Szept. 22, 2008 11:30 pm | |
| Nem csak te nem látod, és nem csak te nem tudtál belépni... De szerencsére most már vagyunk! Bm | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Szept. 22, 2008 10:20 pm | |
| namostan gorugrany hozzászólását csak én nem látom vagy ti sem??? én ugyan el tudtam olvasni akkor amikor íródott, így tudom is, hogy mi volt benne, de reggel amikor néztem egyszer csak eltűnt...szarakodott a fórum is, mert nem tudtam belépni. szóval gorugranynak szeretném jelezni, hogy nem történt moderálás!!!! hozzá nem nyúltam a beíráshoz és gondolom más sem... | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Szept. 19, 2008 12:58 pm | |
| Everybody: Pavanonak néhány napja nincs net lehetősége, vagyis nem tudja nyomon követni a dolgokat, mert megborult a laptop chi-je, és a szerkezet most orvosnál van. Akkor a mai babázás elmarad? Csak lövés lesz? - az utolsó hozzászólásokból így vettem ki, és ezt továbbítottam Felé.
ui.: a kétnapos céges trénig nem is olyan rossz... :afro:
ui2: Gojo: én nem olvastam az msn-es nemtudommit, mert annyi jelszavam van itt, hogy a vipmail-es címemre már elfelejtettem, és 20 féle kombó után sem sikerült eljutnom a postládámig. Lehet ezt valahogyan zanzásítani? Saw-ban vagy bármi.
ui3: lustaság... hiszen Gojo már továbbította a Mester üzenetét!
Nyamm | |
|
| |
kota törzsőrmester
Hozzászólások száma : 60 Location : fasz se tudja Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Szept. 19, 2008 10:25 am | |
| ok akkor a babák maradnak a polcon | |
|
| |
bábi tizedes
Hozzászólások száma : 29 Registration date : 2008. Jul. 02.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Szept. 19, 2008 2:05 am | |
| kota: Bocs, elfelejtettem szólni, hogy ugrott a péntek. "Sajnos" zenélni megyek. | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Szept. 18, 2008 9:51 pm | |
| | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Szept. 18, 2008 4:26 pm | |
| | |
|
| |
kota törzsőrmester
Hozzászólások száma : 60 Location : fasz se tudja Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Szept. 18, 2008 2:29 pm | |
| bábi neked illetve nektek is jó még mindig a péntek 3 óra? Csak mert Özsge nem találta meg seregét így csak én hozznám. De feleslegeen nem bontanám meg a polcokon lévő rendetlenséget | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Szept. 18, 2008 11:19 am | |
| pavano üzeni, hogy nincs nete, behalt a laptop és szervízben van, így aki akar vele valamit intézni az hívja vagy sms ezze le vele. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Szept. 16, 2008 11:44 pm | |
| Jó a péntek továbbra is...
És nekem Joker és a hangulat miatt tetszett a film | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Szept. 16, 2008 6:39 pm | |
| dectum: nem a mondás úgy szól, hogy: AZ KIABÁL AKINEK A HÁZA ÉG... na ilyen télleg van. szóval csitt apróságok... suba: ezen nagyon jót röhögtem!!! | |
|
| |
Dectum főtörzsőrmester
Hozzászólások száma : 94 Registration date : 2008. Feb. 27.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Szept. 16, 2008 5:23 pm | |
| Kota: Gojonak nemcsak a farka kicsi, hanem a puskája is! Gojo: a mondás így teljes: Kis ember nagy bottal jár...de attól a farka még lehet kicsi! Nyamm: hű vazze néha úgy érzem magam az írásaidat olvasgatva, mintha Picasso Guernicáját nézegetném Üdv: dectum ui: most hogy jól beszóltam mindenkinek megyek vissza szakdogát írni, mielőtt én lennék az új " a mindig kedves" | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Szept. 16, 2008 2:44 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: kocsmaasztal | |
| |
|
| |
| kocsmaasztal | |
|