| kocsmaasztal | |
|
+19lordbill zarakikenpachi BoneHeart Bm voroncov-draskov Nyamm-haikan Dectum Berzenke subaggut Eddy gorugrany exael MAXXxxx Pavano Leslie cowboy001 kota gojo Yoda007 23 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Júl. 02, 2008 11:17 pm | |
| feltettem az blogra a birodalmi történelem fordításának első részét. aki érdekel fusson neki és olvassa el. nagyjából 2-3 naponta szándékozom folytatni a dolgot. így talán olvasni és fordítani is könnyebb. egyszerre elolvasni az egészet nem biztos, hogy van idő. kisebb részletekben viszont lehet többeket érdekel. ha találtok benne helyesírási hibát, akkor légyszi szóljatok és javítom. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Júl. 02, 2008 12:44 pm | |
| Azért vannak még érdekes dolgok... | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Júl. 02, 2008 2:11 am | |
| na ehhez kapcsolódó hír, hogy felvettem a kapcsolatot, vagyis felvette velem a kapcsolatot az inkvizítoron az a pécsi kolléga aki 40k zik még a városban...vagyis többen vannak és 40k znak. hogy hogyan kapcsolódik ez ide? azt írta, hogy jelenleg azért nincs ideje és nem is szólt ezért nekünk, mert sokadmagával részt vesz a rockmaraton szervezésében... írtam neki, hogy ti mentek is néhányan... meg, hogy berzenke kolléga talán még sajtótájékoztatón is volt...lehet szerencsétek lesz és lesz protekciótok.... egyébként azt az infot kaptam, hogy a Pécsi Est színpadon lesz színpadmester. gondoltam megosztom veletek. tisztességes neve egyébként fodor bálint. remélem nem ró meg érte, hogy ideírom. iwiwen meg lehet keresni. már be is jelöltük egymást. az ismerősemi között megtalálható. ha lesz idejük a fesztivál után, akkor valahogy megoldjuk a találkát. ha más nem akkor a habosbabos kajadélutánra én már meginvitáltam őket, amire szívesen el is jönnének. | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Júl. 01, 2008 11:34 pm | |
| És jön a Fintroll is:) Na arra muszáj lesz, az Amorphissal még ismerkednem kell, nem beszélve a szervezős részéről. Ja, a hétvégén valaki jön a Folk and Roll fesztiválra? Én magam a Skyclad-es napot támogatom, ha jól tudom, akkor lesz pl. Moon and the Nightspirit is. | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Júl. 01, 2008 9:09 pm | |
| Eddy: Ne csináld. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. - Én a Te helyedben nem pazarolnék senkire morcot. Nem éri meg. Bár, ha beledongolok, én is ilyen voltam (vagyok sokszor, de pszt! ), vagy még ilyenebb. Sebaj: majd ha a srácok mondják és/vagy annyi idős leszel, mint én :kurvaronda1: , majd elhiszed. A főzős részt sütikkel támogatom. Izé, hirdetek: Tinédzser korom egyik kedvenc zenekara, a finn Amorphis jön Pécsre, a Rockmaratonra 10-én (oké, az énekest azóta lecserélték, de ettől még erős a nosztalgia és a kísértés érzése). Akinek van kedve, vagy amúgy is ott lesz, az szóljon, mert szívesen csatlakozom holmi önfeledt zenehallgatásra. De egyedül tutifix nem megyek . Itt egy zene tőlük. Vagy kettő-három , kronologikusan. Black Winter Day: https://www.youtube.com/watch?v=bVLCHDw9vOk&feature=relatedMy Kantele: https://www.youtube.com/watch?v=XTfak_Nv5LEDivinity: https://www.youtube.com/watch?v=KE48yblrfJg&feature=relatedNyamm | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Júl. 01, 2008 6:29 pm | |
| Nos úgytűnik, ma eldőlt, hogy a nyarat kecskeméten (nemigazhogynincsegyhányóssmile) töltöm. De majd ha valami rendezvény lesz jövök szívesen. Persze jövőre is foglak titeket fárasztani, remélem jobban mint most! Na mindegy. Ha rendeztek valamit akkor fantasyban lehet számítani rám, persze ha addig lesz egy kapitalista imperialista főnököm, hisz akkor lesz fizetésem és akkor el tudom -i . Vagy felcsapok -nak. a második jobb. igen. Na Gojo ha szervezel rám 75%-al számíthatsz. Ja és bassza meg magát a főbérlőm egy vaslapáttal, de jó kacskaringósnyelűvel, hogy eltévedjen benne és jó szálkással. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Júl. 01, 2008 4:09 pm | |
| Sztem nyugodtan lehetne mindkettő egyszerre,főleg ha ilyen kötetlen játék lesz...Ezt a főzős dolgot azért is irtam mert akkor összejövünk többen,és lehet gondolkodni a szervezésről. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Júl. 01, 2008 4:02 pm | |
| nos a főzős-játszós nap az bélától függ, akinek érthetően a családjával is, meg még egy csomó más dologgal is kell törődnie, így gondolom azért nem a jövő héten lesz. ha béla szól, hogy van rá ideje akkor a faház rendelkezésre áll, valamint beszerezzük az alapanyagokat és csinálunk sokacbabot ha jól emlékszem. ha valahogy meg tudnánk oldani, hogy támasztékot szerzünk addigra egy 2. asztal alá, akkor lehetne közben 2 asztalon is játszani, mert a hely az megvan hozzá. ha más nem kint a teraszon biztosan elfér mégegy asztal. egyébként csak egyen lehet játszani. versenynél/találkozónál milyet szeretnétek? csak 40k vagy lehetne fantasy is? mert ha mindkettőn gondolkodunk, akkor én szívesen nekiállok a gondolkodásnak fantasy ügyben. ha csak 40k akkor sajna megint csak a pakolás része marad nekem... | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Júl. 01, 2008 3:51 pm | |
| Az jutott eszembe,hogy valamikor ősszel kéne Pécsen rendezni valami játékot,lehet verseny is,de akár a kerekihez hasonló sima játszós dolog is...Meg kéne beszélni.Egyébként ha jól hallottam akkor lesz valamikor egy főzős-játszós nap is hamarosan... | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Jún. 30, 2008 11:19 pm | |
| pedig nem is mondogattam sokat hogy hö?, vagy hogy hőőőő. legalábbis vasárnap hajnalig biztos nem. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Jún. 30, 2008 9:53 pm | |
| némi gondolkodás után eszembe jutott, hogy miért találtak mindig berzenkéék kővetői a kerekegyházi fiestán!!! hát azért, mert hőkővetők voltak...
(most már megjöhetne a pizza, mert azt hiszem hülyeségek jutnak eszembe az éhségtől...) | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Jún. 29, 2008 3:53 pm | |
| Na én most értem haza,és azt kell mondanom,hogy még a várakozásokat is felülmúlóan jó volt a kereki buli(ami pedig nem semmi!) És köszönöm minden szervezőnek:külön is Leslie,Cowboy,hogy létrejöhetett ez a hétvége.Voltak kurva jó csaták,és még sok minden egyéb is... Részletesebben később,majd a csatámról is irok,de most asszem alszok egyet... | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Jún. 25, 2008 9:54 pm | |
| Pedroval reggel csisszre ugyanakkor írtunk. Mondanám, hogy misztikus, de nem mondom. Inkább e.(gy) off- állapot. Holnap zúzás! Nyamm | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Jún. 24, 2008 4:02 pm | |
| Pavano: nem hiszem, hogy odaérek ma, Szilvi gépe összeomlott és Xp-t telepítek. Az adatlementéstől (20 giga) viszont úgy túlmelegedtett a szerkentyű, hogy a bios lelövi gépet. Imádom ezt. Szóval egész nap itt fogok olvadni a tizediken. (Az okményirodában természetesen ma nem tudtam elrendezni a személyit. Holnap folyt. köv. | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Jún. 24, 2008 11:52 am | |
| Ha neked tetszik, akkor már volt értelme! ;-) | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Jún. 24, 2008 10:23 am | |
| feltettem a blogra mindenféle empire térképeket, amikhez majd lefordítom a szövegeket is, de persze azt csak szépen lassan, ahogy a csillag megy az égen...vagy valami ilyesmi... persze aki nem játszik fantasyt, méginkább empiret, azt rohadtul hidegen hagyhatja... nem beszélve arról, hogy tulajdonképpen nem jó semmire, mert a játékhoz nem kell, legfeljebb a háttérsztorit lehet színesíteni vele... szóval a lényeg, hogy megint csináltam valamit aminek semmi értelme, de nekem tetszik! | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Jún. 23, 2008 7:32 pm | |
| VD: sebaj, majd a következőnél Most éppen a gázszerelő dolgozik a szomszéd szobában. Ha többet nem írok, jó volt veletek. | |
|
| |
voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Jún. 23, 2008 7:28 am | |
| Sajnálom, hogy nem tudtam menni segíteni, pedig akartam volna... Úgy nehéz lett volna részemről kivitelezni a dolgot, hogy éjjeles voltam előtte és az alvás 2 napig luxus volt... Reggel hétkor feküdtem le és a fél 2-es lőrinci buszt sem értem el, nemhogy 11körül kimásszak az ágyból... (Legfeljebb vmi halottmozgatás bélyeggel... ) Ezért, Béla, még egyszer sajnálom... | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Jún. 23, 2008 6:37 am | |
| Berzenke: Már tudom, hol kellene a karizmomnak lennie! Roppanterejű Kata finom összecsuklással fejezte be a napot, köszönet ezért a pizzának, a vörös bornak és az új típusú biológiai órámnak, ami már 5 előtt felébreszt. A pakolás jó, a tudást (cédék, szótárak, lexikonok -ez utóbbiak anno a szüleimnél is ott porosodtak a polcon, szerintem csak a sorminta miatt, sosem használták)-, kották, stb. szakmai kifejezéssel élve valóban lehorgonyoztuk az előtérben. A résztvevők közül nekem a kislány maradt meg emlékként a legélénkebben a fejemben, akivel nemcsak a színes csatok, hanem a fiúk iránti őszinte vonzódásom is közös. Szinte hallom József mestert, ahogy kortyol eggyet a söréből, összeráncsolja a homlokát és ezeket mondja: "Így kezdődik". Persze nem is... minden nap megdobom a mágiaellenállást, pedig egy munkanapomra átl. 1,8 kismama jut. A temető tehát -hirtelen huszárvágás- jó és illő és dicső. :afro: Nyamm | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Jún. 22, 2008 11:49 pm | |
| Szerintem jó helyen van ott,már többször meg akartam kérdezni,hogy szükség van e még rá,valahogy semmi nem illett oda... | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Jún. 22, 2008 11:29 pm | |
| exael: ja van temető. bár a többi topicot nem akarom még áttenni oda. csak ez az egy valahogy szúrta a szememet. nagyon nem használtuk. berzenke: kitartás, lesz neked még lakásod... ja meg valami ami még eszembe jutott. szóval eddig úgy voltam vele, hogy a tudást megszerezeni nagyon nehéz. de ma már tudom, hogy sokkal nehezebb 30 fokban felvinni az első emeletre... | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Jún. 22, 2008 10:36 pm | |
| Na, megjöttünk, és már netem is van a dobozkupac tetején. Hálás köszönet mindenkinek, aki segített (gondolok itt Pavanora és Gojora, akik ugye segítettek) Katának meg egyenesen a parádés teljesítményért. Meg kell hajolnom a zavarbaejtő ereje előtt. Így: | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szomb. Jún. 21, 2008 10:30 am | |
| Most látom,hogy van temető....jó ez,már kellett.. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Jún. 20, 2008 5:47 pm | |
| Pavano, szombaton lehet nalad randalirozni ? amire gondoltam delutan: csata, es bevallottan: Internetrol cucc letoltes.
most repulo, holnap delelottol lesz telefoneleresem, repules alatt es este mar nem. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Jún. 19, 2008 9:36 am | |
| - MAXXxxx írta:
- nem unatkozom, nem unatkozom, nem unatkozom, nem unatkozom...
qrvara unatkozom, es meg kb 1 ora visszavan munkaidobol. Amikor ezt írtad én egyáltalán nem unatkoztam, hanem tökig voltam a melóban és még 16 óra 43 perc volt hátra a munkaidőmből | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: kocsmaasztal | |
| |
|
| |
| kocsmaasztal | |
|