| kocsmaasztal | |
|
+19lordbill zarakikenpachi BoneHeart Bm voroncov-draskov Nyamm-haikan Dectum Berzenke subaggut Eddy gorugrany exael MAXXxxx Pavano Leslie cowboy001 kota gojo Yoda007 23 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Aug. 06, 2008 3:04 pm | |
| - gojo írta:
nohát már tényleg csak ez hiányzona!!! ennél jobban már úgysem anyázná őket senki, úgyhogy akár oda is írhatnák!
fordítási kérdés: elértem oda, hogy magnus the pious.
nem figyelsz gojo, empire azert nincs vegig benne codexben, mert folyt kov: The Empire (valami hasonlo nevu legalabbis) nevu fluffkonyvecskeben. en maradnak a Jambor Magnus-nal. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Aug. 06, 2008 2:19 pm | |
| - gorugrany írta:
- Viszont csodálkozom, hogy nincs odaírva: a történet folytatását/befejezését elolvashatják az XY seregkönyv/kiadványban.
nohát már tényleg csak ez hiányzona!!! ennél jobban már úgysem anyázná őket senki, úgyhogy akár oda is írhatnák! én egyszerűen nem értem ezt a kicsinyes hozzáálást. aztán lehet nem is ilyen kicsinyesek, csak ilyen hülyék...mármint, hogy a szerkesztésnél úgy gondolták, hogy ez így lesz jó és nem a pénz miatt...bár ezt azért nehezebben gondolom el róluk. fordítási kérdés: elértem oda, hogy magnus the pious. namost a pious azt jelenti, hogy jámbor, kegyes. csakhogy én nem nagyon emlékszem királyokat így említeni. nálunk ugye a szent jelzőt szokták használni. angol területen vajon ugyanerre gondoltak? az a bajom, hogy lehet akkor inkább saint, sainted, holy, blessed magnus lett volna. azért lett egyébként pious, mert sigmarba vetett hite megkérdőjelezhetetlen volt, meg neki is az egyesült nemzet volt az ideája. vagyis nem avatták szentté mert agyonverte a káoszt, csak az elöbbi tulajdonságai miatt ráaggatták a pious jelzőt. viszont magyarul meg elég hülyén veszi ki magát....ötlet? nálam egyelőre szent magnus. ja és felkerült egy ilyen, mert tetszett: | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Aug. 06, 2008 12:43 pm | |
| - gojo írta:
- most már csak azt nem értem, hogy az empire részek kifejtését hol találjuk!!! mer az valahogy elveszett itten a nagy darabolásban.
No ez ám a főtrükk a dologban! Megveszed a könyvet, mert teszik a seger, és érdekel. De nekik nem kellett megfizetni azokat az embereket, akik mergírták volna a hátteret, mert te megveszed a könyvet így is! Köz-gáz... Amúgy mi ez a pangás? Mindneki nyaral? Se csataleírások, se festések... Bm | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Aug. 06, 2008 9:35 am | |
| Viszont csodálkozom, hogy nincs odaírva: a történet folytatását/befejezését elolvashatják az XY seregkönyv/kiadványban. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Aug. 05, 2008 11:10 pm | |
| ugye...én is így vagyok egy résszel az empire ből...már készen van, de valahogy nem sok kedvem van begépelni. pedig azt sem mondhatnám, hogy olyan nagy meló lenne, mert elég gyorsan gépelek...egyébként arra jutottam, hogy jobb kisebb adagokban felvinni a dolgot, mert ott még nem fogy el a lendület. azt is próbáltam, hogy egyből gépre fordítani, de valahogy jobban tetszik a hagymányos változat. csak tudnám, hogy miért. na ha készen van küld át és már teszem is ki az oldalra. szóval akkor azért nincsenek kifejtve a dolgok!! hát rájöhettem volna magamtól is! mégiscsak a gw ről beszélünk!!! ott szúrnak ki veled ahol csak tudnak! nyilván akkor a vámpír könyvben meg a vámpíros történetek kifejtését találjuk meg. most már csak azt nem értem, hogy az empire részek kifejtését hol találjuk!!! mer az valahogy elveszett itten a nagy darabolásban. | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Aug. 05, 2008 10:08 pm | |
| Na, lefordítottam a Gorbad Ironclaw részeket az orkok történetéből, már csak be kell gépelni. Abból kiderül, hova tűnt, és mi lett a csata vége. Színesednek az orkok is, aztán jönnek a szekerek, és akinek "jó lenne valakit lealázni warhammerben" érzései támadnak az írjon, aztán lejátszuk. Egy valamire azért figyeljetek, olyan sereggel lehet nevezni, ami egész kockákban szed le az asztalról, mert ennyi figurát nem akarok egyesével leszedni, ráadásul már szinte mindegyik szines, szóval nehéz lélekkel szedegetem le, de ha kockánként pusztul, úgy mehet vissza egyből a polcra | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Aug. 05, 2008 9:43 am | |
| Feleim, nálam van az aktuális fehértörpe, csak hogy tuggyátok, akinek köll, az szójon. Szép meg minden. A következőhöz meg adnak babát, az emg azér lesz jó. | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Aug. 04, 2008 9:46 am | |
| Én egyszer már hazahozni szeretném azt a nyamvadt spearheadet, hogy utána visszavihessem összerakni. De eddig ebben sem tudtam jeleskedni. Lehet, hogy majd szerdán? | |
|
| |
Dectum főtörzsőrmester
Hozzászólások száma : 94 Registration date : 2008. Feb. 27.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Aug. 04, 2008 1:26 am | |
| Ha jól állok a szakdogával (amire háááát elég kicsi az esély) akkor én is megyek! De ezt még le kell tisztáznom magammal. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Aug. 03, 2008 8:39 pm | |
| ja énis!! meg akkor már ott ki is lehetne próbálni őket!!! a kérdés csak az, hogy mi fog megjönni egyáltalán? csak a lándzsafej? | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Aug. 03, 2008 8:38 pm | |
| Ha megjön valami DE akkor én mennék összerakni őket! | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Aug. 03, 2008 12:26 pm | |
| Olyan kreatív alkotótársat keresek a jövő hétre, aki hajlandó lenne babákat készítgetni nap közben szerény otthonomban. Nyilván nem az enyémeket kellene tupíroznia (arra itt vagyok én), csak magamtól sosem teszek ilyesmit ebben a nyomorult időben. Kölcsönös teljesítménykényszert, ventillátort, sört, dinnyét biztosítok! Olyan fél egytől lehetne dolgozgatni nálam minden nap, a szerdát kivéve, amikor próbálok menni fuxér'. Ha valakit érdekel a dolog, jelezze időben! Gyertek fel szobára!... 3 munkaasztal van, lehet festeni-darálni-ragasztani, akár terepet is gyárthatunk, mert van miből! P. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szomb. Aug. 02, 2008 7:21 am | |
| Dectum: a sablonod nálam van, cserébe az enyémeket is megették (kiderült, hogy Gojo dugdossa őket a hegyen). A többiről nem tudok, de meglesznek hamar, ha keressük.
P. | |
|
| |
Dectum főtörzsőrmester
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szomb. Aug. 02, 2008 1:56 am | |
| elhiszem h sok helyre pakoltatok mégis hiányzik: - a nagy sablonom - mindkét 1*10-11-es muskétásbase-em - pisztolyos meg pár ami a gépek alatt volt | |
|
| |
gojo dandártábornok
| |
| |
Dectum főtörzsőrmester
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szomb. Aug. 02, 2008 12:31 am | |
| Srácok! Nálam maradt Gojo egy kockád. Ennek ellenére deficites volt a mérleg, ugyanis elég sok unit base-em hiányzik! Főleg az, amelyik a pisztolyosok ála volt és ki is volt füvesítve meg minden! Akinél van, azt kérem írjon! Üdv: dectum | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: chaos sereg Csüt. Júl. 31, 2008 12:17 pm | |
| na első körben itt teszem közzé, hogy a meglévő 40K-s chaos-omtól megválok akit érdekel írjon rám azt mindent töredelmesen bevallok (seregkönyv is megy) | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Júl. 31, 2008 12:06 pm | |
| kellett nekem odaadni neked, most elrontottalak. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Júl. 31, 2008 11:48 am | |
| a kanalat, tányért nyugodtan tartsd meg és használjátok fel valamire. értelmetlenül alacsony áron vettük. a benzint nem éri meg, hogy elhozd vagy elmenjek érte. ráadásul nincs is rá szükségünk. eszembe sem jutott, hogy keresni kellene... spearhed: MOSTAZONNALAKAROMÉNIS! feltévez ha még mindig én veszem belőle a gyíkokat! egyébként minél többet olvasgatok, annál jobban tetszik a könyv. | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Júl. 31, 2008 9:48 am | |
| Ó, találtam egy nemrég kipakolt kosár melett pár műanyag tányért, meg egy valag ugyanilyen anyagú kanalat. Jelentkezzen a gazdája. | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Júl. 31, 2008 9:13 am | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Júl. 31, 2008 12:08 am | |
| tudod miért lett ilyen kivonatolt? azért mert mondatról mondatra fordítom! és ez nem vicc! pontosan ezt éreztem én is amikor elolvastam. így írták meg angolul! komolyan amikor először elolvastam meglepődtem én is. ráadásul ebben már vannak olyan kis nüanszok, amiktől kicsit olvashatóbbnak éreztem. de olyan nagyon nem akartam átkölteni, mert mégiscsak fordítás lenne vagymi...félelmetesen össze van csapva. de nem a fordítás, hanem az angol szöveg. mi lett pl gorbad ironclaw val? ki tudja...azt nem írták le, csak azt, hogy feloszlott a serege. mit csinált a vámpír nagyúr 40 évig a birodalom területén? ki tujda. csak annyi van, hogy 40 évig harcolt...mindezt elntézték egy félmondattal, amiben egyetlen csatát említenek, azt is a hadjárat elején...nem valami komoly munka.
sigmar történeténél még volt legalább valami magyarázat néhány dologra, bár ott sem derül ki, hogy mi lesz sigmarral, de legalább azt odaírják, hogy elindult valahova és nem érkezett meg. de ezeknél a részeknél már magyarázat szerű dolgok sincsenek...én sem értem.
szóval szóról szóra van fordítva. de egyetértek, nem valami jó így. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Júl. 30, 2008 11:52 pm | |
| Engem érdekelt. Szép munka, ugyan kissé kivonatolt, bár gondolom nem véletlenül nem fordítod mondatról mondatra. Hajrá a többivel is! | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Júl. 30, 2008 4:16 am | |
| folytattam a birodalom történetét. felkerült az oldalra solland pusztulása és a vámpír háborúk, ha valakit érdekel.
exael: ha tényleg van kedved akkor majd nekiállhatunk a DE könyvnek is. ahogy néztem sokkal több háttér van benne, mint a empire könyvben. mondjuk elöbb befejezném a birodalmat, csak aztán állnék neki. | |
|
| |
zarakikenpachi közlegény
Hozzászólások száma : 7 Location : Zulu Registration date : 2008. Jul. 15.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Júl. 27, 2008 11:39 am | |
| Ma mindenképpen 4re tudok odamenni de az biztos (na jó nem de mindenképpen 4 körül) Hozok akkor ilyen kinyomtatott szarokat is akkor | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: kocsmaasztal | |
| |
|
| |
| kocsmaasztal | |
|