|
| kocsmaasztal | |
|
+19lordbill zarakikenpachi BoneHeart Bm voroncov-draskov Nyamm-haikan Dectum Berzenke subaggut Eddy gorugrany exael MAXXxxx Pavano Leslie cowboy001 kota gojo Yoda007 23 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Május 30, 2008 4:44 pm | |
| maxxxx: nekem a 61 es villamosra azt írja ki, hogy a MÓRICZ ZSIGMOND KÖRTÉR, nem pedig a kálvin...most akkor mi van? az van, hogy én azt hittem, hogy a délibe mennek a vonatok pécsrő... na akkor újabb kérdés: mikor megy és hova érkezik ic pécsről? pavano melyik vonattal szoktatok felmenni amikor mentek? anyámnak 9 re pesten kell lennie. én azt néztem, hogy 5 kor indul egy ic ami a délibe érkezik. vagy nem ic, faxom tudja, lényeg, hogy 5 kör indul. az elvileg jó lenne neki, mert a déliból elég hamar a kálvin téren van, ahogy néztem. csak 4 kilóméter. viszont ha a keletibe kell mennie az ic vel, akkor meg újra kérdés, hogy melyik földfelszíni tömegközelkedési eszközzel tud eljutni a kálvin térre? aham, hát én azt találtam, hogy az ic az valóban a keletibe megy, de van egy vonat korábban, ami meg a délibe. viszont az ic az meg már késön ér be ahogy nézem. | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Május 30, 2008 4:38 pm | |
| 61-es villamos. deli - kalvin ter
de mostanaban nem keletibe mennek a vonatok pecsrol ? | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Május 30, 2008 4:27 pm | |
| pesten járatos embereknek lenne egy kérdésem: hogyan lehet eljutni a déliből a kálvin térre úgy, a földfelszíni tömegközlekedést preferáljuk? baz de szép mondat lett... azt látom, hogy a metróval két megállót kellene menni. de ha lehet akkor azt el kellene kerülni. anyám menne pestre, és a kálvin tér közelében lesz a konferencia, ezért kérdem. | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Május 28, 2008 10:06 am | |
| természetesen szabad, a szomszéd bácsi biztosan örülni is fog neki! természetesen a szomszédban nincs semmilyen bácsi, ő már régen kihalt, a néni, aki nyilván túlélte, meg nem veszélyes ilyen szempontból. ja és persze fogalmam sincs, hogy kik vannak a szomszédban, csak arra emlékszem, hogy nem fiatalok...úgyhogy az előzőeket csak úgy írtam... | |
| | | Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Május 28, 2008 8:03 am | |
| Gojo: Ha ma lesz az, ami, én ott leszek koradélután. Ugye szabad a kertet napfogásra használni? Filozófiai mélységű gondolataim a köz javára bocsátom (most még ingyen, ez a promó rész ). "A bodzaszörp készítés a világ kettős természetét szemlélteti: ha a városban, autóközeli bokorról szeded a virágot, mérgező, ha a természetben, kukacos." :afro: Nyamm | |
| | | subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szomb. Május 24, 2008 12:02 pm | |
| Nem is azért mondtam, mert kétségbe akartam vonni azt a képességed, hogy a lövésfázsban képes vagy seregeket demoralzálni (póklovasaimnál kderült, hogy tényleg) csupán azért, hogy szeláltassem hogyan értek közel a squig hopperek. | |
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Május 23, 2008 10:40 pm | |
| Helló Többek! Ha jól tudom, holnap 3-tól lesz nálunk babázás, én szívesen festek, ha van rabszolgamunka, azt is. Majd almafröccsözök közben, ha túl monotonná válik a dolog. Subba: oké, 7 kockával dobtam 6 db 1-est. De akkor az egy darab másmilyen kocka 6-os lett, nem? Szerintem ez pozitív ! Különben is: a finom pogácsátok eltompította a mancs-receptoraimat! Pesten én voltam a Piroskendős Rém Panda: két játékost is láttam lelkileg megtörni attól, hogy olyan jókat dobtam . Nyamm | |
| | | gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Május 22, 2008 11:17 pm | |
| Mi lehet annál perverzebb, hogy gomba gombával...? Mégha ződ is? | |
| | | exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Május 22, 2008 11:05 pm | |
| Micsoda gyöngyszemek... Egy pillanatra elgondolkoztam azon,hogy egy csak himekből álló DE sereg milyen lenne(csak nőit már láttam),de túl egyszerű lenne.Hol maradna a többi perverzió..? | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Május 22, 2008 10:16 pm | |
| | |
| | | Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Május 22, 2008 8:48 pm | |
| Aszt hiszem, esszel moszt bevászároltam... Ilyeneket tol... Jó Szméagol mindig szeggit!
Akkor őtőle ismét:
A FAJTALAN URSUSRÓL
Nincs a fiúk közt kéjvágyóbb, mint Ursus, az etruszk, rettentő bujaság hergeli szüntelenül. Hogyha elébekerül nyáréjt egy lány, magafajta, egyvégtébe kilenc fordulatot lezavar. Vagy ha legényt lel, s már hét fart széttúrt a dorongja, vígan tűri, hogy ők rajta tegyék ugyanezt. Ennélfogva szerintünk nem jó név ez a "Medve", mert ő, Rufus, nem medve. Mi hát? Biza: nyúl.
P. | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Május 22, 2008 8:41 pm | |
| Legyen rumantika (Subbagut után szabadon)! Ártatlan tekintetű pitymallat-goblinnal neveznék, csíkos zokniban. Csak ne Subba tetkós fenekű babáját tosszátok be mögé, légyszi ! Én igazán szeretnék szocializálódni, de ... nem minden áron. A babáim feneke tabu.* Gojo: A piackutatás (ehe-ehe) durva. *Kedveskedésül: Janus Pannonius egy, a középiskolában méltatlanul mellőzött verse. Szent könyvek tömegét tudó Linus, te, zord rendjében a jó Ferenc atyánknak, szándék nélkül a fültanúja voltál, hogy meggyóntam: elég gyakorta űztem egy-egy farcicerét ramaty buzikkal. Szentséges dühöd oly magasra hágott, hogy mindenfele prédikációdban megróttad nyomorult viselkedésem. Nem tettem, Linus, én bujálkodásból: a csúf ördögöket riasztom ezzel. Nyamm | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Május 22, 2008 3:37 pm | |
| | |
| | | Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 37 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Május 21, 2008 7:15 pm | |
| de a 2.2-höz nekem van, de csak hogy kipróbálhasd és utánna meg kell vásárolnod a licenset | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Május 21, 2008 3:20 pm | |
| természetesen nincs. mert mi törvénytisztelők vagyunk. meg a 3 as hoz nem is csinált még senki. ami számomra elég érthetetlen a mai világban, de ez van. | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Május 21, 2008 1:08 pm | |
| Részemről a roomantika mentes dolog rendben van, van egy szépen festett orc bullym, az úgyis csak tudja a goblinokat. És egy csúnya dolog következik: van valakinek - Spoiler:
crackje army buliderhez?
| |
| | | Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Május 21, 2008 1:01 pm | |
| Nem beszélve a levehetetlen káoszpáncél okozta kényelmetlenségekről... Hát, ha Nyamm körökben ilyetén nemtetszést váltott ki az ötlet, akkor természetesen hajlandó vagyok lemondani róla, annyit, hogy valaki ne szerepeljen a képen, akár baba formájában, nem ér az egész. A sima, babacsoportkében azért benne van a többség, romantikamentesen? | |
Hozzászólások száma : 328 Age : 37 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Május 20, 2008 8:51 pm | |
| - exael írta:
- Tetszett ez a kis körkép a társaságról,úgy látom akkor marad a "normál" csoportfénykép,esetleg az alábbi bemutatást mellékeljük hozzá.
Bizony van ilyen vonatozás is,hmm, most jövök rá,hogy mit jelent az IC lovagok elnevezése... :o És akkor a sielésről még nem is beszéltünk... dehát tudojátok milyen a flagellánsszex, vagy nem? Hát fejbeb@sz egy szegecses vascsővel és menten elélvezel, mondjuk bele is halsz, de szerintem a nekrofilia nem nagyon zavarja őket. Na mindegy. De amúgy kívácsi lettem volna a káosz lovag és mondjuk a banshee vagy Khalida kapcsolatára is, hogy hogy oldja meg. A banshee ugye mikor jó neki leüvölti a káoszlord fejét, míg Khalida minden testnedve aspis méreg. Egytől mondjuk nem kéne félnie hogy aidses lesz, na mindegy. Ezt gondoltam megosztom veletek. Ennyi Fond Márta és Katus László olvasása után már ilyenek járnak a fejembe. :kurvaronda1: | |
| | | exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Május 20, 2008 8:35 pm | |
| Tetszett ez a kis körkép a társaságról,úgy látom akkor marad a "normál" csoportfénykép,esetleg az alábbi bemutatást mellékeljük hozzá. Bizony van ilyen vonatozás is,hmm, most jövök rá,hogy mit jelent az IC lovagok elnevezése... :o És akkor a sielésről még nem is beszéltünk... | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Május 20, 2008 7:52 pm | |
| - Idézet :
- aminek vagy egy a kékfényben visszaköszönő darabolós pomponlánygyilkosság lesz a vége, vagy házasság.
mivel mindkettőnek életfogytig szabadságelvonással járó büntetés a vége, melynél ráadásul a szabad lábra helyezést a "bíróság" ki is zárja, tulajdonképpen mindegy melyiket is választom... | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Május 20, 2008 7:44 pm | |
| Uraim! Lehet, hogy naiv vagyok, de a szexuálvonatozás fogalmát meg kellett kérdeznem egy tanult kollégától. Persze tudom, hogy csak a szátok jár, mert... - Exael úgysem vállalja be a saját javaslatát sem más, sem a saját babáival, vagy ha mégis, apatikus közönnyel figyeli az eseményeket, mint aki már minden fajta ismereten és tapasztaláson túl van, és innen már csak a káosz sötét bugyrai ránthatják egyre lejjebb. Követői (V-D, Bm) ne olvassák tovább! - Spoiler:
De magának azért bevallja, hogy néha ez is uncsi .
- Gojo ennek éppen ellentéte, mert szavaiból kisüt a viccből is ismert extrém sportoló lelkesedése, aminek vagy egy a kékfényben visszaköszönő darabolós pomponlánygyilkosság lesz a vége, vagy házasság. - Berzenke pedig csak addig berzenkedik a babák romantikus seggbetolásának gondolatával, amíg meg nem nézi a Meztelen ebéd c. kafkaiánus-füvezős-dugós-lucskolós opuszt. Ha megnézi, puha vattásdobozba csomagolja féltve őrzött káoszhősét, és már a gondolatára is kirázza a hideg, hogy ezt a harcias alfahímet bárki is megkörnyékezze az ő szintén puha ujjacskáin kívül. - Pavanonak nyilván remek munkája adta a füvezős beállítás ihletét - ami nem is csoda, mert a pécsi levéltárban valóban csak teleportálással vihet az ember egy kis színt az életébe. Hogy is volt az a tervrajz a "daráló" nevű helyiséggel? De gondolom a tudatmódosítók iránti igény a kiváltó okkal együtt meg fog szűnni, amennyiben mégsem, úgy magamra is vethetek, mert akkor már tényleg minden mindegy. :afro: Srácok: tessék bizonyítani, mindenkinek a maga helyén. És légyszi szóljatok, hogy ha én is lehetek a képen, akkor előtte vágassam le a hajam. Egyébként inkább a babák. (A fene sem tudta, hogy így is lehet olvasni a vonatot... ) Nyamm | |
| | | | gojo dandártábornok
| | | | exael őrnagy
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Május 20, 2008 2:37 pm | |
| Egyetértek.Igy legalább finoman utalnánk arra is,hogy milyen fárasztó és bonyolult mindig "vonatozni" a pesti versenyekre... | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Május 20, 2008 2:34 pm | |
| nem lehetne valami nagyományos szerelmi szál? arra gondolok, hogy pl egy olyan jelenet, ahol egy teljesen normális slaanesh káosz warrior a 9 farkával normálba, análba és szájba tol (egyszerre) 3 breton varázslónőt? (miért kell mindjárt buzulni? vannak női karakterek is ebben a játékban) az ötlet egyébként nem rossz. ha érzünk elég erőt a megvalósításhoz...meg persze ha mindenkinek van festett babája egyátalán...
A hozzászólást gojo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 20, 2008 2:41 pm-kor. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: kocsmaasztal | |
| |
| | | | kocsmaasztal | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |