kerekasztal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
kerekasztal

pécsi warhammer közösség

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

kocsmaasztal

Go down 
+19
lordbill
zarakikenpachi
BoneHeart
Bm
voroncov-draskov
Nyamm-haikan
Dectum
Berzenke
subaggut
Eddy
gorugrany
exael
MAXXxxx
Pavano
Leslie
cowboy001
kota
gojo
Yoda007
23 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

kocsmaasztal - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptyPént. Május 30, 2008 4:44 pm

maxxxx:
nekem a 61 es villamosra azt írja ki, hogy a MÓRICZ ZSIGMOND KÖRTÉR, nem pedig a kálvin...most akkor mi van?

az van, hogy én azt hittem, hogy a délibe mennek a vonatok pécsrő...

na akkor újabb kérdés:

mikor megy és hova érkezik ic pécsről?

pavano melyik vonattal szoktatok felmenni amikor mentek?
anyámnak 9 re pesten kell lennie. én azt néztem, hogy 5 kor indul egy ic ami a délibe érkezik. vagy nem ic, faxom tudja, lényeg, hogy 5 kör indul. az elvileg jó lenne neki, mert a déliból elég hamar a kálvin téren van, ahogy néztem. csak 4 kilóméter.

viszont ha a keletibe kell mennie az ic vel, akkor meg újra kérdés, hogy melyik földfelszíni tömegközelkedési eszközzel tud eljutni a kálvin térre? Laughing

aham, hát én azt találtam, hogy az ic az valóban a keletibe megy, de van egy vonat korábban, ami meg a délibe. viszont az ic az meg már késön ér be ahogy nézem.
Vissza az elejére Go down
http://birodalmikronika.wordpress.com/
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Férfi Hozzászólások száma : 1112
Registration date : 2008. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptyPént. Május 30, 2008 4:38 pm

61-es villamos.
deli - kalvin ter

de mostanaban nem keletibe mennek a vonatok pecsrol ?
http://exalted.freeweb.hu
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptyPént. Május 30, 2008 4:27 pm

pesten járatos embereknek lenne egy kérdésem:

hogyan lehet eljutni a déliből a kálvin térre úgy, a földfelszíni tömegközlekedést preferáljuk? Laughing baz de szép mondat lett...

azt látom, hogy a metróval két megállót kellene menni. de ha lehet akkor azt el kellene kerülni.

anyám menne pestre, és a kálvin tér közelében lesz a konferencia, ezért kérdem.
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptySzer. Május 28, 2008 10:06 am

természetesen szabad, a szomszéd bácsi biztosan örülni is fog neki! Laughing Laughing

természetesen a szomszédban nincs semmilyen bácsi, ő már régen kihalt, a néni, aki nyilván túlélte, meg nem veszélyes ilyen szempontból. Very Happy

ja és persze fogalmam sincs, hogy kik vannak a szomszédban, csak arra emlékszem, hogy nem fiatalok...úgyhogy az előzőeket csak úgy írtam... Laughing
Nyamm-haikan
zászlós
zászlós
Nyamm-haikan

nő Hozzászólások száma : 131
Registration date : 2008. Jan. 09.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptySzer. Május 28, 2008 8:03 am

Gojo: Ha ma lesz az, ami, én ott leszek koradélután. Ugye szabad a kertet napfogásra használni?

Filozófiai mélységű gondolataim a köz javára bocsátom (most még ingyen, ez a promó rész drunken ).
"A bodzaszörp készítés a világ kettős természetét szemlélteti: ha a városban, autóközeli bokorról szeded a virágot, mérgező, ha a természetben, kukacos." :afro:

Nyamm
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptySzomb. Május 24, 2008 12:02 pm

Nem is azért mondtam, mert kétségbe akartam vonni azt a képességed, hogy a lövésfázsban képes vagy seregeket demoralzálni (póklovasaimnál kderült, hogy tényleg) csupán azért, hogy szeláltassem hogyan értek közel a squig hopperek.
Nyamm-haikan
zászlós
zászlós
Nyamm-haikan

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptyPént. Május 23, 2008 10:40 pm

Helló Többek!
Ha jól tudom, holnap 3-tól lesz nálunk babázás, én szívesen festek, ha van rabszolgamunka, azt is. Majd almafröccsözök közben, ha túl monotonná válik a dolog.

Subba: oké, 7 kockával dobtam 6 db 1-est. De akkor az egy darab másmilyen kocka 6-os lett, nem? Szerintem ez pozitív drunken ! Különben is: a finom pogácsátok eltompította a mancs-receptoraimat! Pesten én voltam a Piroskendős Rém Panda: két játékost is láttam lelkileg megtörni attól, hogy olyan jókat dobtam silent tongue .

Nyamm
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

Férfi Hozzászólások száma : 754
Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat...
Registration date : 2008. Jan. 08.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptyCsüt. Május 22, 2008 11:17 pm

Mi lehet annál perverzebb, hogy gomba gombával...? Mégha ződ is? alien
exael
őrnagy
őrnagy
exael

Registration date : 2007. Dec. 14.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptyCsüt. Május 22, 2008 11:05 pm

Micsoda gyöngyszemek... Razz Egy pillanatra elgondolkoztam azon,hogy egy csak himekből álló DE sereg milyen lenne(csak nőit már láttam),de túl egyszerű lenne.Hol maradna a többi perverzió..? Cool
subaggut
százados
százados
subaggut

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptyCsüt. Május 22, 2008 10:16 pm

Nyamm-haikan írta:
Legyen rumantika (Subbagut után szabadon)! Ártatlan tekintetű pitymallat-goblinnal neveznék, csíkos zokniban. Csak ne Subba tetkós fenekű babáját tosszátok be mögé, légyszi silent pale Embarassed ! Én igazán szeretnék szocializálódni, de ... nem minden áron. A babáim feneke tabu.*

Nyamm Embarassed

Ej, pedig szegény sáménom friss goblin húsra vágyik. De végülis megértem, hiszen mégis csak frenzy, szóval egy menettel nem érné be. Twisted Evil
Pavano
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Pavano

Férfi Hozzászólások száma : 383
Registration date : 2007. Dec. 12.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptyCsüt. Május 22, 2008 8:48 pm

Aszt hiszem, esszel moszt bevászároltam... Ilyeneket tol... Jó Szméagol mindig szeggit!

Akkor őtőle ismét:

A FAJTALAN URSUSRÓL

Nincs a fiúk közt kéjvágyóbb, mint Ursus, az etruszk,
rettentő bujaság hergeli szüntelenül.
Hogyha elébekerül nyáréjt egy lány, magafajta,
egyvégtébe kilenc fordulatot lezavar.
Vagy ha legényt lel, s már hét fart széttúrt a dorongja,
vígan tűri, hogy ők rajta tegyék ugyanezt.
Ennélfogva szerintünk nem jó név ez a "Medve",
mert ő, Rufus, nem medve. Mi hát? Biza: nyúl.

P.
Nyamm-haikan
zászlós
zászlós
Nyamm-haikan

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptyCsüt. Május 22, 2008 8:41 pm

Legyen rumantika (Subbagut után szabadon)! Ártatlan tekintetű pitymallat-goblinnal neveznék, csíkos zokniban. Csak ne Subba tetkós fenekű babáját tosszátok be mögé, légyszi silent pale Embarassed ! Én igazán szeretnék szocializálódni, de ... nem minden áron. A babáim feneke tabu.*

Gojo: A piackutatás (ehe-ehe) durva.

*Kedveskedésül: Janus Pannonius egy, a középiskolában méltatlanul mellőzött verse.

Szent könyvek tömegét tudó Linus, te,
zord rendjében a jó Ferenc atyánknak,
szándék nélkül a fültanúja voltál,
hogy meggyóntam: elég gyakorta űztem
egy-egy farcicerét ramaty buzikkal.
Szentséges dühöd oly magasra hágott,
hogy mindenfele prédikációdban
megróttad nyomorult viselkedésem.
Nem tettem, Linus, én bujálkodásból:
a csúf ördögöket riasztom ezzel.

Nyamm Embarassed
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptyCsüt. Május 22, 2008 3:37 pm

nem eddy! neked sincs!!! legfeljebb hallottál róla, hogy volt már olyan akinek a testvérének volt! Wink

ezt meg nem tudom hányan látták, hát gondoltam ideteszem:

http://www.inkvizitor.hu/viewtopic.php?t=1075&fi=idx&f=3

csak egy napig él a link, így aki kapja marja. king
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

Férfi Hozzászólások száma : 328
Registration date : 2007. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptySzer. Május 21, 2008 7:15 pm

de a 2.2-höz nekem van, de csak hogy kipróbálhasd és utánna meg kell vásárolnod a licenset Wink
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptySzer. Május 21, 2008 3:20 pm

természetesen nincs. mert mi törvénytisztelők vagyunk. meg a 3 as hoz nem is csinált még senki. ami számomra elég érthetetlen a mai világban, de ez van.
subaggut
százados
százados
subaggut

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptySzer. Május 21, 2008 1:08 pm

Részemről a roomantika mentes dolog rendben van, van egy szépen festett orc bullym, az úgyis csak dugás tudja a goblinokat.

És egy csúnya dolog következik: van valakinek
Spoiler:
Berzenke
törzszászlós
törzszászlós

Hozzászólások száma : 215
Registration date : 2007. Dec. 12.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptySzer. Május 21, 2008 1:01 pm

Nem beszélve a levehetetlen káoszpáncél okozta kényelmetlenségekről...
Hát, ha Nyamm körökben ilyetén nemtetszést váltott ki az ötlet, akkor természetesen hajlandó vagyok lemondani róla, annyit, hogy valaki ne szerepeljen a képen, akár baba formájában, nem ér az egész.
A sima, babacsoportkében azért benne van a többség, romantikamentesen?
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptyKedd Május 20, 2008 8:51 pm

exael írta:
Very Happy Tetszett ez a kis körkép a társaságról,úgy látom akkor marad a "normál" csoportfénykép,esetleg az alábbi bemutatást mellékeljük hozzá.

Bizony van ilyen vonatozás is,hmm, most jövök rá,hogy mit jelent az IC lovagok elnevezése... :o
És akkor a sielésről még nem is beszéltünk... Suspect
dehát tudojátok milyen a flagellánsszex, vagy nem? Hát fejbeb@sz egy szegecses vascsővel és menten elélvezel, mondjuk bele is halsz, de szerintem a nekrofilia nem nagyon zavarja őket. Na mindegy. dugás De amúgy kívácsi lettem volna a káosz lovag és mondjuk a banshee vagy Khalida kapcsolatára is, hogy hogy oldja meg. A banshee ugye mikor jó neki leüvölti a káoszlord fejét, míg Khalida minden testnedve aspis méreg. Egytől mondjuk nem kéne félnie hogy aidses lesz, na mindegy. Ezt gondoltam megosztom veletek. Ennyi Fond Márta és Katus László olvasása után már ilyenek járnak a fejembe. geek háháhá :kurvaronda1:
exael
őrnagy
őrnagy
exael

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptyKedd Május 20, 2008 8:35 pm

Very Happy Tetszett ez a kis körkép a társaságról,úgy látom akkor marad a "normál" csoportfénykép,esetleg az alábbi bemutatást mellékeljük hozzá.

Bizony van ilyen vonatozás is,hmm, most jövök rá,hogy mit jelent az IC lovagok elnevezése... :o
És akkor a sielésről még nem is beszéltünk... Suspect
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptyKedd Május 20, 2008 7:52 pm

Idézet :
aminek vagy egy a kékfényben visszaköszönő darabolós pomponlánygyilkosság lesz a vége, vagy házasság.

mivel mindkettőnek életfogytig szabadságelvonással járó büntetés a vége, melynél ráadásul a szabad lábra helyezést a "bíróság" ki is zárja, tulajdonképpen mindegy melyiket is választom... queen
Nyamm-haikan
zászlós
zászlós
Nyamm-haikan

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptyKedd Május 20, 2008 7:44 pm

Uraim!

Lehet, hogy naiv vagyok, de a szexuálvonatozás fogalmát meg kellett kérdeznem egy tanult kollégától. Persze tudom, hogy csak a szátok jár, mert...

- Exael úgysem vállalja be a saját javaslatát sem más, sem a saját babáival, vagy ha mégis, apatikus közönnyel figyeli az eseményeket, mint aki már minden fajta ismereten és tapasztaláson túl van, és innen már csak a káosz sötét bugyrai ránthatják egyre lejjebb. Követői (V-D, Bm) ne olvassák tovább!
Spoiler:

- Gojo ennek éppen ellentéte, mert szavaiból kisüt a viccből is ismert extrém sportoló lelkesedése, aminek vagy egy a kékfényben visszaköszönő darabolós pomponlánygyilkosság lesz a vége, vagy házasság. pale affraid silent

- Berzenke pedig csak addig berzenkedik a babák romantikus seggbetolásának gondolatával, amíg meg nem nézi a Meztelen ebéd c. kafkaiánus-füvezős-dugós-lucskolós opuszt. Ha megnézi, puha vattásdobozba csomagolja féltve őrzött káoszhősét, és már a gondolatára is kirázza a hideg, hogy ezt a harcias alfahímet bárki is megkörnyékezze az ő szintén puha ujjacskáin kívül. drunken

- Pavanonak nyilván remek munkája adta a füvezős beállítás ihletét - ami nem is csoda, mert a pécsi levéltárban valóban csak teleportálással vihet az ember egy kis színt az életébe. Hogy is volt az a tervrajz a "daráló" nevű helyiséggel? De gondolom a tudatmódosítók iránti igény a kiváltó okkal együtt meg fog szűnni, amennyiben mégsem, úgy magamra is vethetek, mert akkor már tényleg minden mindegy. :afro:

Srácok: tessék bizonyítani, mindenkinek a maga helyén.
És légyszi szóljatok, hogy ha én is lehetek a képen, akkor előtte vágassam le a hajam. Egyébként inkább a babák.
(A fene sem tudta, hogy így is lehet olvasni a vonatot... Embarassed )

Nyamm
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptyKedd Május 20, 2008 7:38 pm

szétváglakfénykardda nagykardos és tényleg :kurvaronda1:
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptyKedd Május 20, 2008 7:35 pm

beízzítottam két új smylit:

szétváglakfénykardda
nagykardos
exael
őrnagy
őrnagy
exael

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptyKedd Május 20, 2008 2:37 pm

Egyetértek.Igy legalább finoman utalnánk arra is,hogy milyen fárasztó és bonyolult mindig "vonatozni" a pesti versenyekre... Rolling Eyes
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 EmptyKedd Május 20, 2008 2:34 pm

nem lehetne valami nagyományos szerelmi szál?
arra gondolok, hogy pl egy olyan jelenet, ahol egy teljesen normális slaanesh káosz warrior a 9 farkával normálba, análba és szájba tol (egyszerre) 3 breton varázslónőt? Laughing (miért kell mindjárt buzulni? vannak női karakterek is ebben a játékban) dugás Laughing

az ötlet egyébként nem rossz. ha érzünk elég erőt a megvalósításhoz...meg persze ha mindenkinek van festett babája egyátalán... Very Happy

A hozzászólást gojo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 20, 2008 2:41 pm-kor.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 26 Empty

kocsmaasztal
Vissza az elejére 
26 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Kocsmaasztal #2
» Kocsmaasztal #3
» Kocsmaasztal #4
» Kocsmaasztal # 5

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: szabályzat, linkek, temető :: temető-
Ugrás: