|
| kocsmaasztal | |
|
+19lordbill zarakikenpachi BoneHeart Bm voroncov-draskov Nyamm-haikan Dectum Berzenke subaggut Eddy gorugrany exael MAXXxxx Pavano Leslie cowboy001 kota gojo Yoda007 23 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Jún. 18, 2008 4:17 pm | |
| nem unatkozom, nem unatkozom, nem unatkozom, nem unatkozom...
qrvara unatkozom, es meg kb 1 ora visszavan munkaidobol. | |
| | | Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Jún. 17, 2008 9:05 pm | |
| Tiszteletem! Még nem értem át Szerbiába, de Szegeden van szállásom és csoffadt netkávézós lehetőségem. Meleg van, de megmotozni csak holnap fognak. Jövő hét elején megyek Pestre, addigra megint jön a fux, ha minden igaz, végre az enyém is. Ha véletlenül megjönne a 40K szabálykönyv, akkor ünnepelhetnénk, ha nem, akkor kevesebben iszunk. Még egy adalék: Ópusztaszer hazavár! És marasztal is, testhelyzettől függetlenül... P. | |
| | | Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Jún. 17, 2008 11:53 am | |
| Gratula Pavanonak!
Most már papírod is van arról, hogy sokáig emlékszel a régi időkre!
Bm | |
| | | voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Jún. 16, 2008 9:06 pm | |
| Pavano: és kár, hogy nem jöttél fel a TK-ra, mert Eddyvel eltettük magunkat...nem gyengén... Mindenki: Most nyugalom van, mert a Boney M (Csontos M? Na mindegy....) épp nincs itt, de asszem hosszú éjszakának nézek elébe a sok tesóval, bulival meg piával...sztem legurítok reggelig pár felest...nem beszélve a vesefájdalmaimról, amire még gyógyszert is szedek... Hail the night shift! Tessék velem együttérezni... | |
| | | Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Jún. 16, 2008 8:29 am | |
| | |
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Jún. 16, 2008 7:34 am | |
| Ööööö... A nehézlovasokra gondoltam. A flagellánsokat kicsalják, aztán nem tartanak fel senkit magukon kívül, nem egy gólpassz, még hátvédnek is sovány. A Rat Ogre meg sok pont, oszt' ha lelőnek egy-két hajcsárt, már szaladnak is el (ld 5). KÖZÉRDEKŰ BE/KIJELENTÉS: holnap reggel elmegyek Szerbiába, legnagyobb sajnálatomra péntek estig ott is rohadok. Rossz lesz, így sem babázni, sem vidámkodni nem fogok. Addig semmire sem vagyok használható, ha nagy baj van sms-ben értesíthető vagyok. Ha megjöttem, szeretnék egy játszós napot tartani szombaton vagy vasárnap. P. | |
| | | Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Jún. 15, 2008 2:38 pm | |
| Öööö... tk lovasság igen hasznos, mert mozog és lő és 360-ba lát. Igen gólérzékeny, mint az a lófejű vande s(z)ar holland csatár. A flagellánsok szerintem egy korn lovasságot is feltartanak legalább két körig. Szerintem ez még a griffin banneres empire kockának menne. Hiába statikus meg minden. Szerintem az empire seregben a tank után az egyik legütősebb csatársor. Csakhát olyanok mint az olaszok. Egyszer fenn, egyszer lenn.
(Hamár mindenben van valami foci) | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Jún. 15, 2008 12:23 pm | |
| tudom, hogy van rá faq, de én azt szerettem volna kideríteni, hogy valójában tud e, nem pedig, hogy a gw elbaszott szabályát még elbaszottabban megmagyarázott módon tud e! pavano: na ugye, hogy mindenben van valami foci!!! | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Jún. 15, 2008 10:49 am | |
| Gorugrany: bizony tud, de a sas nem tud fázni, csak nagy hidegben - tudod, közelebb van repülés közben a Naphoz... Amúgy a sas - Voroncov kolléga seregében - megmutatta, hogy idegesítő, de nem csinál semmit. Nagyjából minden seregben van ilyen egység, a Tomb Kings-nél a lovasság, a patkányoknál a Rat Ogre-k, a Birodalomnál a flagellánsok... Csoda, hogy valamiért mindig belerakják őket a kezdőcsapatba, pedig soha nem adtak még egy nyomorult gólpasszt sem... Mindenben van valami foci, én például állandóan lesen vagyok. P. | |
| | | gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| | | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szomb. Jún. 14, 2008 6:18 pm | |
| megnéztem a narnia II. őt. 1. szar, ne nézzétek meg. (ez a 14 év alattiakra nem vonatkozik) 2. megtudhattuk belőle, hogy narni a narniaiaké! de ami ennél is fontosabb!!! A FAEMBER MOZGÁS KÖZBEN IS ALKALMAZNI TUDJA A GYÖKÉRTÁMADÁST!!!!! azt sajnos nem tudtam kideríteni, hogy tud e vele stand and shootolni, mert a terror miatt pánikot dobott az ellenfél és az összes egysége elrontotta az ldt és elrohant. mondjuk szerintem csalás volt a téma, mert volt vagy 20-50 faember...pedig ekkora csatát biztosan nem játszottak... asszem kinőttem a gyerekkorból...remélem azért a mikulás még jönni fog idén... | |
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szomb. Jún. 14, 2008 7:03 am | |
| Gojo: Tényleg féljetek! Igaz a WJP-doktrina a kétlábon járó gyerekgyárról, és ha nyígás is, én nem akarok ilyen lenni. Ha a kétszínűség, áskálódás, irracionalitás és anyaság mind nemileg kódolt is - én nem, én nem, én nem. Én szeretném, ha lenne közös hülyeség és hobbi a párommal azon kívül és azután is, hogy megajándékozott a génkészlete felével, én lázadok a függönyszín, farfekvés, kisrugdalózó és többi csoffadt beszédtéma ellen. Eléggé partizán harc, de ha nem vesztek sanity-pontot, már jó! :kurvaronda1: Exael: Naaaaaaaagyon durva a könyv. Neked visszahozza a középsulis korod humorkodását, nekem füligpirulás. De Nirót én is szeretem, csak azért nem kedvenc, mert hát Al Pacino is nagyon jó, főleg a huá! vagy hasonló felkiáltásaival (Egy asszony illata, Az ördög ügyvédje:-), és hát ők ketten együtt a Szemtől szemben c. filmben..... nyamm! Állítólag a Keresztapa 3-ban is találkoznak, de ezt sem láttam. A Misszió megvan itthon is, a Kaszinót azért keresem, mert még nem láttam egyben. a Nagymenőket pedig nem tudom, hogy láttam-e. De azért köszi! ui.: sok évvel ezelőtt láttam egy olyan filmet is, aminek magyarul Krumplivirág volt a kissé röhejes címe. Ha valakinek otthon sutyiban megvan, akkor hozza el, légyszi. Nyamm | |
| | | | exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Jún. 13, 2008 6:30 pm | |
| Ókori huncutkodás..?Minimum orgia legyen...!! Nyamm: Nekem De Niro a kedvenc szinészem,eddig minden filmjét sikerült megnéznem.Nem rossz a Kaszinó,de szerintem a Nagymenők jobb a témában,illetve dvd-n megvan a Misszió,majd elhozom Pestről. | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Jún. 13, 2008 6:06 pm | |
| Subba: Ez az Apuleius-féle csacsikönyv? Mert ha igen, Exael nem csak a Cybele-Kübelé néni miatt találhat benne izgi dolgokat. Hanem a sokféle-fajta-helyzeti huncutkodás miatt is. De tényleg, megvan valakinek az Elemi ösztön c. film dvd-n? Ma olvastam róla, és érdekelne (voyeurség, kukkolás-érzés és szexualitás a vásznon...). Meg a da Vinci-kód is (ez most csak a hetéra-dolog, termékenység kapcsán). És a Kaszinó Robert de Niróval? Robert de Nirós film csak úgy? Festős-filmnézős nap? ui.: Ma átl. 3.5 kismamával voltam egy légtérben össz fél óráig. Két pocakos és egy kinnlevőség. Újraértelmeztem minden eddigi nyűgömet. És megtudtam, hogy ezek akkor is megszerzik a pocaklakót, ha a férfiak nem akarják. Girlpower. Nyamm | |
| | | exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Jún. 12, 2008 12:04 am | |
| Köszi,de keresgélés közben sokat olvastam róla,ennyi elég.Igazából Lovecraft néhány irásában emliti,onnan jött az ötlet,hogy utánanézzek. | |
| | | subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Jún. 11, 2008 10:44 pm | |
| Ha komolyan érdekel a téma, nekem vannak komoly jegyzeteim ókor vallástörténetből, amelyek véggkövetik a kultusz elő és utóéletét. Valamint mindenképpen ajánlom az Aranyszamár című könyvet, annak is a 13. fejezetét (a régi kiadásnak) mert abban elég komolyan leírja egy szemtanú a kultuszt. Tetszeni fog. (egykorú a történet) | |
| | | exael őrnagy
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Jún. 11, 2008 10:31 pm | |
| Csak érdekességképpen a következő dolgokat találtam a Kübelé kultuszról: "London. Ókori transzvesztita sírjára bukkantak brit régészek az észak-angliai Catterickben. A IV. században eltemetett fiatal római férfi női ruhában járt, és valószínűleg kiheréltette magát vallási okból. A kutatók korábban nem találták nyomát annak, hogy a római Britanniában is lettek volna követői a papjaitól önkasztrálást elváró Kübelé istennőnek. A sírban fekvő férfi fekete borostyánkőből készült nyakláncot és karperecet, agyagpalából való karkötőt és bronz bokaperecet viselt. A Reuters szerint Nagy-Britanniában ez az első olyan késő római kori sír, amelyben ilyen ékszergarnitúra van egy férfin." A megboldogultat életében transzvesztitának, nőimitátornak tekinthették és valószínűleg gallus volt – vagyis egyike Kübelé istennő lelkes híveinek. Jóllehet a csontvázat már 1981-ben megtalálták, a tudósoknak két évtizedre volt szükségük a női ékszert viselő férfi rejtélyének megfejtéséhez. Kübelé földanyaistennőt lármás nyilvános fesztiválokon ünnepelték és leendő papjai speciális díszes fogókkal „hímtelenítették” magukat. A kasztrálás után Kübelé papjai felékszerezték magukat, rikítóan díszes női ruhákba öltöztek, turbánt vagy tiarát tettek a fejükre és nőies frizurát viseltek. "Az emberiség legrégibb vallási hiedelmei között számos olyat találunk, amely az életigenlő istennel szemben a halál és a pusztítás isteneit részesíti előnyben. Ez nemcsak és nem egyszerűen a borúlátás és a gyilkos indulatok vallásos kifejeződése lehet, hanem többnyire a körülmények szülte félelmekből táplálkozó rossz válasz a természeti és társadalmi bajokra. Persze, a gyilkos tulajdonságokkal felruházott istenek köré szervezett kultuszok többsége beéri a jelképes, csupán kilátásba helyezett pusztítással. Például a frígiai eredetű, a Teremtés Anyjának tekintett Kübelé (latinul Cybele) istennőhöz a Római Birodalomban és Kis-Ázsia számos vidékén háború idején azért könyörögtek, hogy nyújtson védelmet az ellenséggel szemben. A rendszerint – a résztvevők önkívületéig fokozott és hisztériába torkolló – zártkörű összejöveteleket olyan papok vezették, akik kasztráltatták magukat, hogy az „eszményi anyaistennőt” feltétlenül és önzetlenül szolgálhassák. A szertartások azonban – noha a résztvevők ezeken például élő bikát áldoztak fel vérét magukra csurgatva és valószínűleg kábítószereket is fogyasztottak – valójában ártalmatlanok voltak" Izgalmas lehetett... | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Jún. 11, 2008 6:01 pm | |
| MAXXxxx: Ha Pavano cuccai kinövik a lakást, vesz egy nagyobbat. Ha több babája lesz, készíttet még egy szekrényt. Ha szeretnétek, hogy kitegye a posztered, kiteszi. Egyébként amíg nekem van hely, én is csak örülök a nálunk megrendezett bandázásoknak. Fal meg még van szabadon. A törékeny, naiv és visszafogott anyám a jövő héten jön látogatóba - de szerintem a nappali démonokkal lenne teljes. Ide vele! Berzenke: Egészoldalas cikk tőled, tegnap? Nagyon kómás voltam, de mintha te követted volna el... Cicis téma: Remélem, a férfiak bűnösök - nem csak azért, hogy lehessen őket okolni (bár én nem szoktam), hanem, mert egyedül rossz lenne bűnözni. News from my workplace: rossz az ivararány a munkahelyemen. A napi témák: a férfiak bénák, a kolléganő béna, anyám szerint béna vagyok, a te férjed még ott dolgozik, a kolléganőnek hátulfekvő méhe van. HEEEEEEEEEEEEEELP! Nyamm | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Jún. 11, 2008 12:12 pm | |
| - Idézet :
- gratula! minden ilyenre nevezz és hozd haza a nyereményeket, a versenyeken meg ki lehet tenni, hogy mekkora királyok vagyunk! (érted, te nyered és mi vagyunk! )
mint a magyar munkatempo, 1 dolgozik, 5 lapatot tamasztja. - gojo írta:
- szerintem ha lenne klubhelység akkor maxxxot rá lehetne beszélni, hogy ne akarja megtartani...de nincs. szóval addig megtarthatja.
siman, mivel sosem voltam nagy hive a posztereknek. De odaadni csak akkor most, ha van klubhelyseg (azaz Pavanonak akar oda is adhatnam , bar igy is alig fer el a lakasban a cuccoktol ) alternativ felhasznalas, hogy oszi/teli verseny(ha lesz ilyen) dijat meg lehetne oldani igy: - 3-ik hely: IG medal - 2-ik hely: Chaos Demon Poszter (muanyagnak tunik) - 1-o hely: 5th ed poszter (szovetet igernek) eleg occso, mivel ingyen vannak, eleg exkluziv, mivel ugy kulonben megvehetetlenek, nekunk meg elegge mindegy, mivel nincs klubhelyseg, ahova ki lehetne rakni Bm: ha bolttol visszakapom, akkor megprobalom lefotozni, de az is lehet, hogy csak kereken, mivel gatlastalanul o lesz a demonic-herald-om(sima vagy tenyleg, mint masque) a seregben. | |
| | | Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Jún. 11, 2008 11:38 am | |
| Gratula MAXXxxx!
Tudsz nekunk kepet mutatni a dijnyertes alkotasrol?
Bm | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Jún. 10, 2008 11:53 pm | |
| szerintem ha lenne klubhelység akkor maxxxot rá lehetne beszélni, hogy ne akarja megtartani...de nincs. szóval addig megtarthatja. | |
| | | exael őrnagy
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Jún. 10, 2008 10:57 pm | |
| Gratulálok!Milyen jó lenne elhelyezni a posztert a klubhelységünkbe...!(ha lenne és ha Maxxx nem akarná megtartani) | |
| | | subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Jún. 10, 2008 9:20 pm | |
| szép volt MaXXxxx!!! | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Jún. 10, 2008 9:17 pm | |
| maxxx: gratula! minden ilyenre nevezz és hozd haza a nyereményeket, a versenyeken meg ki lehet tenni, hogy mekkora királyok vagyunk! (érted, te nyered és mi vagyunk! ) viszont képet azért csinálhattál volna az empire dologról...még ha csak telósat is... egyébként jelen írásokból is jól látszik, hogy nem a férfiak miatt csináltatják a nők nagyra a melleiket! van ugyan aki azt szereti de az igazán komoly választásnál nem nagyon játszik szerepet. ennyit a férfiak vétkességéről! én személy szerint, fenék és lábpárti vagyok. nálam a mell az csak másodlagos, lévén sokszor el sem jutok odáig, mert már a lábnál vagy a fenéknél fordulok tovább... ha meg mégis átmegy valaki a rostán akkor a következő az arc. a mellét csak akkor veszem szemügyre, ha akkora, hogy nem látom tőle az arcát! de ott meg már valami gáz leszen... | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: kocsmaasztal | |
| |
| | | | kocsmaasztal | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |