| Kocsmaasztal #2 | |
|
+17bábi MAXXxxx Bm Dectum exael gojo voroncov-draskov :.:.:RedleadR:.:.: Berzenke kota Pavano Nyamm-haikan Patrik Eddy YKoS subaggut Yoda007 21 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Jan. 31, 2009 3:36 pm | |
| - Berzenke írta:
- Kedves klubtagok,
tudom ám, hogy többeknek van előző kiadású breton damsele. Ha valaki megválna tőle, álljon bár lábon, vagy üljön lovon, vagy mindkettő, én bizony szert tennék rá. Hogy megronthasd a káosszal mi te kis bohó! | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Jan. 31, 2009 3:10 pm | |
| - Eddy írta:
Írtam DE most a pakolással mi van, kellünk még? Jelenleg sikerült a zsákos hungarocellt apámhoz beszállásolni, de ez csak ideiglenesen jó így. El kéne hozni töle 2-3 zsákot, egyrészt, hogy ne kerülgesse másrészt, hogy tudjatok belöle dolgozni, ha van idötök terepezni! Egyik klubnap elött / közben be lehetne ugrani érte, azt a 100 métert már lehet cipelni. Ami a fegyvereket illeti, mivel egyelöre be vagyok tárazva spec fegyverekböl, van egy pár plusz, amiket megfontolatlanul vettem pl Games Day-en, és a nagyrésze SM-es. Szóval majd szemezgetsz! Bm | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Jan. 31, 2009 1:55 pm | |
| Kedves klubtagok,
tudom ám, hogy többeknek van előző kiadású breton damsele. Ha valaki megválna tőle, álljon bár lábon, vagy üljön lovon, vagy mindkettő, én bizony szert tennék rá. | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Vas. Jan. 25, 2009 1:29 pm | |
| - Bm írta:
- Eddy, van neked 3-4 plazmagunom!
Ha kell írj egy PM-et! Bm Írtam DE most a pakolással mi van, kellünk még? | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Vas. Jan. 25, 2009 12:51 pm | |
| Eddy, van neked 3-4 plazmagunom! Ha kell írj egy PM-et! Bm | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Jan. 24, 2009 1:06 am | |
| igy van, valami eszmeletlen ocska minosegben, de a lenyeg elolvashato azert. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Jan. 24, 2009 12:42 am | |
| Az új gyík könyv már fent van pl. a Pirate Bay-en. | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Jan. 23, 2009 5:25 pm | |
| Nos, Murphy szerint, mennyböl az angyal ésatöbbi: most telefonált apám, hogy a zsákok nálunk vannak... ha kicsit elöbb szól, nem telefonálok el ugyan egy csomó pénzt, de ez már nem a ti bajotok.
Szóval akár a holnapi klubozáshoz is el lehet vinni egyet-kettöt, hogy legyen ott anyag!
Még egyszer köszi mindenkinek, aki tudott vagy szeretett volna segíteni!
Bm | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Jan. 23, 2009 4:28 pm | |
| noh, befér egy kocsiba? ha nem, akkor megyek én is. csak azért kérdem, mert bm mondta, hogy elég nagy zsákok lesznek. mondjuk egyébként is mehetek. (ha van kocsi)
dectum: egyelőre jobb ha úgy csináljuk, hogy a te kocsid játszik, mert nekem még el kell kérnem. valószínűleg nem lesz vele gond, de akármi bejöhet...nálad meg ugye nem. holnapra tudni fogom. akkor írok pontosat. | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Jan. 23, 2009 1:32 pm | |
| Mivel valószínüleg hozzánk kell berakni a zsákokat, ezért jó eséllyel apámnak mennie kell. (egyrészt, neki adják oda a cuccot, másrészt ö tudja berakni hozzánk) Ezen kívül is akarsz még valakit?
Azt nem tudom, hogy milyen anyaguak a zsákok, de ezt töle talán meg tudod kérdezni.
Bm | |
|
| |
Dectum főtörzsőrmester
Hozzászólások száma : 94 Registration date : 2008. Feb. 27.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Jan. 23, 2009 1:07 pm | |
| Nekem elég egy valaki, aki eljön, több ember nem hiszem, h kéne, meg nem is férne be a zsákok miatt. Milyen anyagú zsákok? mert ha neylonakkor át tudjuk törölgetni őket, mielőtt beraknánk a kocsiba, ha nem, akkor viszek pár tiszta zsákot. Ki jön el akkor velem? | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Jan. 23, 2009 12:46 pm | |
| Elöször is, köszönöm mindenkinek a segítséget így elöre is!
A gyárvárosi iskolától kéne elhozni 4db 150cm hosszú, kb. 30-40 cm átméröjü egyenként alig 3-4 kg-s zsákot. Célállomás jó eséllyel a klubhelység, vagy az azzal gyakorlatilag szemben levö szerény lak. Elvileg a zsákok zártak de lehet, hogy kívülröl porosak (mert ugye egy gyárból jönnek).
Nos, akkor ha megvan a csapat, akkor a vezetönek PM-ben megírom apám számát, vele kell megbeszélni a részleteket!
Bm | |
|
| |
Dectum főtörzsőrmester
Hozzászólások száma : 94 Registration date : 2008. Feb. 27.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Jan. 23, 2009 12:15 pm | |
| Nekem van verdám, és a nem havazunk be nagyon, és járhatóak az utak szívesen segítek. HOnnan hova kell a fuvar? Sztem elférnek a zsákok, a kocsiban, ha nem egyben, akkor is megoldjuk valahogy. Csak írjátok meg, honnan hová! Üdv: dectum | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Jan. 23, 2009 11:10 am | |
| Hétfőn 14ig dolgozok, de utána jövök segíteni. Akár egy-két zsákot le is vihetünk a terembe. Csak valaki szedjen fel, mert gyalog leszek | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Jan. 23, 2009 10:24 am | |
| - gojo írta:
- nyilván én leszek az a valaki. intézek autót, aztán írok. viszont egy vállalkozó szellemű segítő, azért nem ártana...mondom KURVA GYORSAN JELENTKEZZEN VALAKI!
Mivel jövőhéten ráérek segítek pakolni . Autóm nincs, de segítek. (4 zsák hungarocellre két ember? ) | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Jan. 23, 2009 12:57 am | |
| Nálunk el lehet egy darabig, de mondjuk egy zsák jó ha mindig van a klubban, hogy tudjanak dolgozni belöle, akik akarnak!
Bm | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Jan. 23, 2009 12:55 am | |
| nyilván én leszek az a valaki. intézek autót, aztán írok. viszont egy vállalkozó szellemű segítő, azért nem ártana...mondom KURVA GYORSAN JELENTKEZZEN VALAKI! viszont a tárolást valóban jó lenne megoldani...nálunk a tárolóban sajnos öcsém motorjának leszerelt idomai, elég rendesen elfoglalják a ránk eső részt... alig tudtam kiszabadítani legutóbb is a lapokat. persze legfeljebb a plafon felé terjeszkedek, ha nagyon muszáj... viszont szerintem a klubhelységben sem lehet tárolni 4 ekkora zsákot. szóval valami megoldást ki kellene ötleni. | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Jan. 23, 2009 12:50 am | |
| Ahoi!
Volt, akivel beszéltem személyesen, volt akiket a "telefonlánc" ért el. De egy a lényeg, senki nem ért rá! (Azért jól esett volna legalább egy PM azoktól is, akik nem érnek rá, hogy tudjam, hogy azért van legalább szándék, csak épp lehetöség nincs. - T. a kiv.-nek)
Viszont! Hétfön is el lehet még menni a cuccért, mert megoldottuk. Ha esetleg rögtön be lehetne tenni mondjuk a klubhelységbe az lenne a legjobb, de ha ez nem jönne össze, akkor nálunk le lehet tenni (a köv. szombatig).
Szóval keresnék vállalkozót, aki hétfön, valamikor munkaidöben, elhozna 4 db 150cm magas, kb 30-40cm átméröjü zsákot, tele hungarocell kockákkal.
Bm | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Jan. 22, 2009 4:18 pm | |
| - Bm írta:
- Bm írta:
- Emberek!
Apám szerzett köbméternyi 10*20*20 hungarocell kockát terepnek! Kellene egy autó ami elhozza!
Aki hajlandó rá, az szóljon, és megadom a számát apámnak!
Sürgös!
Bm Ennyi? Senki?
B***a meg srácok, legalább valaki hozza el taxival! Nehogy már nekem kelljen innen Bécsböl ezt elintézni!
Legkésöbb holnap kidobják az egészet! És nekünk ha jól tudom, nincsenek tereptárgyaink!
Bm Én sajnos nem vagyok otthon... | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Jan. 22, 2009 3:18 pm | |
| - Bm írta:
- Emberek!
Apám szerzett köbméternyi 10*20*20 hungarocell kockát terepnek! Kellene egy autó ami elhozza!
Sürgös!
Bm Ennyi? Senki? B***a meg srácok, legalább valaki hozza el taxival! Nehogy már nekem kelljen innen Bécsböl ezt elintézni! Legkésöbb holnap kidobják az egészet! És nekünk ha jól tudom, nincsenek tereptárgyaink! Bm | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Jan. 21, 2009 8:13 pm | |
| Emberek!
Sürgös!
Bm | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| |
| |
Yoda007 Master Jedi
| |
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Jan. 21, 2009 12:49 pm | |
| humán? nézzed már meg az avatárod! mi ez ha nem egy nagyfülű goblin... | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Jan. 21, 2009 12:38 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #2 | |
|