| Kocsmaasztal #4 | |
|
+21exael Adamowich lordbill Sosemvolt gorugrany Eddy Olaf igua Bm Patrik YKoS voroncov-draskov Yoda007 Pavano MAXXxxx gojo Berzenke subaggut Nyamm-haikan Laci TöKöS 25 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Márc. 01, 2012 3:42 pm | |
| | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Márc. 01, 2012 2:21 pm | |
| - gojo írta:
- erről viszont eszembe is jutott, hogy szerintetek milyen táska felelne meg a legjobban egy ilyen összeállítása hordozására
GK-hoz? Kukászsák! Amúgy meg valami ilyesmi. Nekem is hasonló van és nagyon elégedett vagyok vele. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Feb. 29, 2012 6:04 pm | |
| - gojo írta:
- ja, nem lenne rossz valami kiírás, hogy előre tudjam, hogy tudok-e szabit kérni. idén mennék én is.
erről viszont eszembe is jutott, hogy szerintetek milyen táska felelne meg a legjobban egy ilyen összeállítása hordozására:
stormraven 2 razor 1 chimera 2 drenya 35 gyalogos
hátha valaki már gondolkodott hasonlón és nekem majd nem kell... nagy | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Feb. 29, 2012 1:04 am | |
| ja, nem lenne rossz valami kiírás, hogy előre tudjam, hogy tudok-e szabit kérni. idén mennék én is.
erről viszont eszembe is jutott, hogy szerintetek milyen táska felelne meg a legjobban egy ilyen összeállítása hordozására:
stormraven 2 razor 1 chimera 2 drenya 35 gyalogos
hátha valaki már gondolkodott hasonlón és nekem majd nem kell... | |
|
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Feb. 28, 2012 10:56 pm | |
| - gorugrany írta:
- Ha hordozhatóra készül, akkor jöjjön a Fluffisztánra is.
Ha már itt tartunk. Az idei mókával mi a helyzet? Az előző években ilyenkor már valami időpontszerűség körvonalazódott, nemde? Üdv! | |
|
| |
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Feb. 28, 2012 6:09 pm | |
| Ha hordozhatóra készül, akkor jöjjön a Fluffisztánra is. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Feb. 26, 2012 8:47 pm | |
| a lovat a közepén nem értem, de a többi az mondjuk nem rossz. nem olyan vészes szerintem elkészíteni egy ilyet vagy valami hasonlót. egyébként ma talpra állítottam megint 5 marinet. csak a shoulder pad nincs még festve, minden mással készen vagyok. szerintem két-három hét és készen leszek a festett sereggel. azért ez kicsit gyorsabban megy, mint fantasyban, ahol 10 év után is csak háromnegyedig vagyok kész... | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Feb. 26, 2012 8:34 pm | |
| | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Feb. 26, 2012 6:59 pm | |
| | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Feb. 23, 2012 7:20 pm | |
| Nekem okés Haladok én is a festéssel, Bandi, Drubriz és Menyétpofa már készen vannak, a többieken még egy-két estét dolgozni kell, de már ők is szép színesek. Csak egy kis ízelítő, hogyan fogunk kinézni (vagyis már nézünk is) HAJRÁ PORK HÁJ!!! | |
|
| |
Lazaruss törzsőrmester
Hozzászólások száma : 75 Age : 37 Location : Pécs Registration date : 2009. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Feb. 23, 2012 5:58 pm | |
| hétvégén blood bowl? A csapat egy része már festve van. | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Feb. 21, 2012 1:27 pm | |
| Detto. Szívesen lövöldözök egyet az ork gyógyszeres dobozokkal | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Feb. 20, 2012 10:09 pm | |
| nekem kedvem lenne, szóval mindenképp tervezz úgy, hogy űrhajózunk egyet!!! | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Feb. 20, 2012 3:10 pm | |
| - subaggut írta:
- Nekem végül nem jöttek össze a dolgaim, úgyhogy nem tudok most menni. Sajnálom, tudom, hogy majdnem tutira ígértem, de nem rajtam múlott.
nos ez meg jol is johet, ha van kulcsod es kedved urhajozni (ugyanigy igaz gojo-ra is) marc 2-4-ig Pecsen vagyok. (bar 2-an ugyintezeses dolgok miatt max keso delutan ami jo) | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Feb. 20, 2012 2:56 pm | |
| - Patrik írta:
- Srácok, lassan ideje lenne eldönteni, hogy ki az aki jön két hét múlva legendásra
Én ott leszek a tervek szerint, bár ez sajnos nem a ti benzinkönycségetek csökketni majd. | |
|
| |
Lazaruss törzsőrmester
Hozzászólások száma : 75 Age : 37 Location : Pécs Registration date : 2009. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Feb. 19, 2012 8:28 pm | |
| Holnap ha lesz valami délután már ráérek. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Feb. 19, 2012 7:15 pm | |
| én most még biztosan nem megyek, mivel nincs kész a seregem festése. össze nem teszem addig ameddig nem festem őket, más cuccaival, amik még színben sem stimmelnek, nem megyek versenyre. az már csak hab a tortán, hogy a szabályokat sem vágom még. ellenben, nem mintha komoly ellenállást tudnék még tanúsítani, tesztelni jó leszek a következő két héten, ha gk versenysereg ellen ki akarod próbálni a sereged. viszont ma, ha minden igaz, akkor elkészül még 5 termi. úgyhogy legalább haladok! | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Feb. 19, 2012 5:06 pm | |
| Szerintem én még kihagyom, majd talán jövőre. | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Feb. 19, 2012 2:57 pm | |
| Nekem végül nem jöttek össze a dolgaim, úgyhogy nem tudok most menni. Sajnálom, tudom, hogy majdnem tutira ígértem, de nem rajtam múlott. | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Feb. 19, 2012 12:02 pm | |
| Srácok, lassan ideje lenne eldönteni, hogy ki az aki jön két hét múlva legendásra | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Feb. 17, 2012 9:19 pm | |
| - Lazaruss írta:
- Lassan nekem is meg lesz a bb csapatom, igazából még 5 női kézpárra lenne szükségem, meg 11 kör alakú base-re.
Ilyen a legtöbb nightclubban van. | |
|
| |
Lazaruss törzsőrmester
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Feb. 17, 2012 11:19 am | |
| Lassan nekem is meg lesz a bb csapatom, igazából még 5 női kézpárra lenne szükségem, meg 11 kör alakú base-re. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Feb. 17, 2012 11:17 am | |
| Nagyon tudom ajánlani a Blood Bowl számítógépes verzióját is. Körös játékmenetben egy az egyben az asztali játék, csak éppen a figurákat nem kellett kifesteni és mozognak is. A gép rendesen kockát dob, habár nyilván nem okos, bár tegnap pont láttam egy perfect passzjátékot tőle. Magányos edzőknek kiváló szórakozás (nem röhög) és tréning az asztali meccsekhez. Én például a BB szabályokat leginkább innen tudom, mondjuk jellemző, hogy ultizni is számítógép előtt tanultam meg Blood Bowl Legendery Edition | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Feb. 17, 2012 4:05 am | |
| Mielőtt elfelejtem, ez az rpg fórumán hevert a BB topicban. Szabad felhasználású. Így ki lehet próbálni a csapatokat anélkül, hogy szétbarmolnánk a figurákat, és ugye meg lehet tanulni a játékot is több fajjal. (Ismerd az ellenséget). link | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Feb. 16, 2012 11:59 pm | |
| - Idézet :
majd ha letakarítjátok a havat kecskemét és dunaföldvár között, hogy az egyszeri ember haza tudjon jönni arról a vidékről! addig ne is álmodjatok róla! Itten középföldjén úgy vannak az illetékesek, hogy majd elteszi az, aki odarakta. Különben is a nyugatra a nagy víz fel csak a tündék, éjszakai pillangók és más mesebeli lények járnak. - Idézet :
- ui.: mostanában annyit járok felétek, egyszer egy tárgyalás után játszhatnánk valami meccset nálatok. legfeljebb később érek haza aznap!
Ha jó időben szólsz a bíróságtól nem is nagyon messze van a helyi kockák boltja. Asztallal meg minden. Habár én most úgy egy negyedévre elköltözök hazulról, de akad ott azért értő ember vagy micsoda. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #4 | |
|