| Kocsmaasztal #4 | |
|
+21exael Adamowich lordbill Sosemvolt gorugrany Eddy Olaf igua Bm Patrik YKoS voroncov-draskov Yoda007 Pavano MAXXxxx gojo Berzenke subaggut Nyamm-haikan Laci TöKöS 25 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Feb. 16, 2012 10:58 pm | |
| - gorugrany írta:
- Uraim és közületek is legfőképpen MAXXxxx:
találkoztatok-e már a nyolcas vámpír grófságok seregkönyvének elektronikus változatával, amely nyomtató barátabb, mint a legelső fotográfiákat tartalmazó gyűjtemény majd ha letakarítjátok a havat kecskemét és dunaföldvár között, hogy az egyszeri ember haza tudjon jönni arról a vidékről! addig ne is álmodjatok róla! ui.: mostanában annyit járok felétek, egyszer egy tárgyalás után játszhatnánk valami meccset nálatok. legfeljebb később érek haza aznap! | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Feb. 16, 2012 7:48 pm | |
| Igaz nem vagyok Patrik, viszont a hó kurva nagy | |
|
| |
bábi tizedes
Hozzászólások száma : 29 Registration date : 2008. Jul. 02.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Feb. 16, 2012 7:32 pm | |
| Patrik, nincs olyan messze Hetény... | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Feb. 16, 2012 4:46 pm | |
| - MAXXxxx írta:
- nope, whfb nem annyira kedvelt, mint 40k. Igy mig 40k-nal kb 1-2 nap amig van teljes scan, addig whfb-nel valamikor fel ev is (pl 8th orc-goblin konyv).
Oké, kösz. Mindenesetre ha látsz valahol gondolj rám (és persze üzend is meg ne csak gondolj) Ez mondjuk érdekes, mert a necron megjelenés után több, mint egy hónapig várni kellett az Army Builder data fájlra, a vámpírokhoz meg már a megjelenés utáni héten volt fájl a 3.x és a 2.2-höz is. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Feb. 16, 2012 4:42 pm | |
| nope, whfb nem annyira kedvelt, mint 40k. Igy mig 40k-nal kb 1-2 nap amig van teljes scan, addig whfb-nel valamikor fel ev is (pl 8th orc-goblin konyv). | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Feb. 16, 2012 4:22 pm | |
| Uraim és közületek is legfőképpen MAXXxxx: találkoztatok-e már a nyolcas vámpír grófságok seregkönyvének elektronikus változatával, amely nyomtató barátabb, mint a legelső fotográfiákat tartalmazó gyűjtemény | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Feb. 16, 2012 12:44 am | |
| fasza akkor én is lassan nekiállok a csapatom összerakásának | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Feb. 12, 2012 8:31 pm | |
| Gondoltam megosztom veletek, hogy egy újabb álmatlan éjszaka alatt elkészült az ork Blood Bowl csapatom. Elég meggyőzőek lettek, (legközelebb leviszem őket a klubba, lusta vagyok fényképezni) most olvasom hozzájuk a szabályokat is. Lehet kezdeni nyesegetni a figurákat, meg hasonlók, és játszhatunk! Ugyanitt jelezném, hogy szükségem lenne 12 db kicsi kör alakú base-re. Csapatnéven még gondolkodok, az biztos, hogy a színük a New Orleans Saint mezére fog hajazni (fekete felső, csontszínű gatya, burnish gold sisak, váll lapok). Talán mi leszünk a New Orcleans Saints Ez pedig csak úgy, kedvcsinálónak: http://www.greebo.it/public/oscommerce2/catalog/product_info.php?cPath=21&products_id=168 | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Feb. 12, 2012 11:11 am | |
| Fasza hogy ennyien voltunk klubnapon! Remélem következő szombaton is ennyien leszünk. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Feb. 09, 2012 11:01 pm | |
| én beszéltem vele, és ők hosszúhetényben tolják, ahol megmutatná a játékot, de oda nem megyek ki | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Feb. 09, 2012 10:16 pm | |
| szoljatok babi-eknak (masik pecsett levo csapat), ha jol olvastam legutobb forumokat, akkor ok eleg sokat BBowl-oznak. | |
|
| |
Lazaruss törzsőrmester
Hozzászólások száma : 75 Age : 37 Location : Pécs Registration date : 2009. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Feb. 09, 2012 9:35 pm | |
| Én most telepítettem fel és nagyon jó a gépes változata, szóval ha kipróbáljátok terepasztalon akkor rám számíthattok. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Feb. 09, 2012 4:43 pm | |
| Nem tud valaki jó minőségben színesben nyomtatni? Arra gondoltam kipróbálhatnánk a BLOOD BOWL-t, gyakorlatilag csak a pálya kell hozzá, és a fantasys figuráinkkal simán tolhatnánk | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Feb. 08, 2012 12:25 pm | |
| látom. Fura, nem gondoltam volna, hogy jön | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Feb. 08, 2012 12:29 am | |
| látod patrik mondtam én, hogy valamikor most fog jönni az empire is! bakker, akkor jó, ha tartalékolok némi pénzt, mert biztosan lesz valami új figura, amit be kell szerezni! nem is beszélve a seregkönyvről! | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Feb. 07, 2012 8:16 pm | |
| a teremdíjat mindenki legkésőbb szombatig(KLUBNAP) jutassa el hozzám | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Feb. 06, 2012 3:42 pm | |
| de, cryptek is fos, igaz nem annyira, mint az overlord.
Viszont ember nem vesz kriptek finecastot, mindenki, akit ismerek (beleertve magamat is) crypteket igy keszit:
- vesz immortal doboz , epit immortalt - vesz lychguard dobozt
lychguard test + labak + rod (akar mindket veget felhasznalva) + deathmark fej = cryptek. Esetleg feldobva 1-1 pretorian bittel, ha kell. Ide jol jon a barge-ban levo lord extra keze is. Vegulis crypteknek lehet epiteni 3-4 kezu lenyt is, mint ami nalam a lord lett (orb + pajzs + scythe + mutato kez egy figuran) meg extra, hogy mivel a warrior mellkas nem tul feltuno, igy megepitheto az 5 immortal es 5 cryptek melle 5 pretorian is gond nelkul.
kov adag necron (2 repcsi, walker, jo esetben TS/Wraith kombo): legkorabban marcius, de warseer-en inkabb majusra tippelnek. - febr: lotr - marc: nida 2nd wave - apr: empire - maj: necron 2nd wave - jun: csm - jul: 6th ed ... | |
|
| |
Adamowich törzsőrmester
Hozzászólások száma : 66 Age : 34 Location : - Registration date : 2009. Apr. 03.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Feb. 06, 2012 1:56 pm | |
| A lordom a barge-os dobozból van, fasza is. Kell még vennem jópár cuccot, crypteket mindenképpen akarok, remélem az kevésbé fos. Mikor jönnek megint necron cuccok? Nem is értem, hogy lehet ennyire igénytelen a figuraöntés, amikor a játékban igenis fontos hogy néz ki egy figura... Erre nem adni, az öngól... | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Feb. 06, 2012 1:33 pm | |
| - Laci írta:
- ... hogy aztán olyan minőséget kapjak mint a műgyanta inkvizitor.hu-n magán kézből:D
nyugi, nem olyan a f*cast minosege. Amikkel eddig talalkoztam mind nagysagrendekkel rosszabb volt, mint akarmelýik magan H-kat cucc. ahogy nov korul irtam is inkv-on: ha failcast lesz a wraith/tombspider, akkor 1 dobozzal veszek, nehezen megcsinalom a hibakat, majd valakivel csinaltatok jopar masolatot, hogy ne kelljen minden figuranal szopni a javitassal. | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Feb. 06, 2012 11:33 am | |
| Nos én is ilyesmire számítottam. Az a cinkes hogy a fasz se vakargatja a figurákról a sorját(amiért speciel páran hülyének néznek, de engem nagyon zavar)ha úgy is hiányzik a fél feje.Persze lehet másik fejet szerezni talán, de nem azért veszek eredeti figurát hivatalos forgalmazótól hogy aztán olyan minőséget kapjak mint a műgyanta inkvizitor.hu-n magán kézből:D | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Feb. 06, 2012 11:06 am | |
| hatareset.
alapban nem veszik vissza, de akarmeddig cserelhetsz. Jo esetben (mivel a hibas termekkel ugysem tudnak mit csinalni) nalad maradhat a figura, igy lesz 3-4 figurad, amibol ossze lehet rakni 1 hibamenteset es van konverzio alapnak masik 3.
gyakorlatilag viszont visszaveszik, mivel inkabb penzt visszaadjak, minthogy a vasarlo elegedetlen legyen es fogyasztovedelemnel panaszt tegyen (Mo-n kivul sokkal komolyabban van veve a fogyasztovedelem, nemcsak vicc-szervezet, mint otthon)
persze, ha forras KCS, akkor sok jora nem szamitanak ebbol a szempontbol (ugyis megszunes alatt vannak), akkor marad a GW-telefonvonal, ami siman mukodik, csak angol szam hivasa miatt extra kp. | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Feb. 06, 2012 10:28 am | |
| Gojo, ezeket a modelleket nem veszik vissza? Elég gáz kiadni több ezret egy olyan műanyag figurára ami még szar is. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Feb. 06, 2012 9:06 am | |
| overlord pedig tenyleg ilyen fos.
10db-bol a boltban kivalasztottam a legjobbat (kb fel ora atnezes utan), hazavittem, kiszedtem a csomagbol, elkezdtem lesorjazni, majd bevagtam a sarokba, annyira sok hiba van meg rajta.
ha mindenkepp kell egy lord, akkor a barge dobozban levot hasznald (a muanyagot), az tokeletes. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Feb. 06, 2012 1:46 am | |
| akkor ezt szerintem olvasd el, mielőtt nekiállsz és veszel egy overlordot... ui.: most nézem már mindegy...remélem te kifogtál egy normálisat. http://www.belloflostsouls.net/2012/02/wargaming-askew-how-fine-is-finecast.htmlnos ehhez annyit tennék hozzá, hogy tényleg elég gáz ez a finecast. én három figurát vettem. inquisitor lord torquemada hibátlan. viszont a könyvtáros!!! bakker a fél arca hiányzik. szerencsére az a fele, ami alapból takarásban van, így nem olyan látványos, de egyrészt én tudom, hogy hiányzik, másrészt ha kézbe veszed a figurát, akkor simán látható. a jobb kezében tartott botot valami csövek kötik össze a páncéljával. na az is kiváló lett. a legvékonyabb cső valahol féltávnál teljesen elvékonyodik, csak egy hajszál tartja egyben. és akkor arról még ne is beszéltem, hogy a páncél felülete rücskös. nem tapasztaltam még ilyet másik figuránál. ez azért elég gáz egy ilyen drága modellnél. a draigo figurát még csak megnézegettem, azon ne látok komolyabb hibát, de ugye festésnél azért lehet ez még változni fog. szóval nálam egyelőre több a jó, mint a rossz figura, de azért ez így is gáz. | |
|
| |
Adamowich törzsőrmester
Hozzászólások száma : 66 Age : 34 Location : - Registration date : 2009. Apr. 03.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Feb. 03, 2012 11:53 pm | |
| 40 necron warrior, 10 destroyer, 2 heavy destroyer, 10 scarab, 1 lord, 1 annihilation barge | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #4 | |
|