kerekasztal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
kerekasztal

pécsi warhammer közösség

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Kocsmaasztal #4

Go down 
+21
exael
Adamowich
lordbill
Sosemvolt
gorugrany
Eddy
Olaf
igua
Bm
Patrik
YKoS
voroncov-draskov
Yoda007
Pavano
MAXXxxx
gojo
Berzenke
subaggut
Nyamm-haikan
Laci
TöKöS
25 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 33  Next
SzerzőÜzenet
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

Kocsmaasztal #4 - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyCsüt. Feb. 16, 2012 10:58 pm

gorugrany írta:
Uraim és közületek is legfőképpen MAXXxxx:
találkoztatok-e már a nyolcas vámpír grófságok seregkönyvének elektronikus változatával, amely nyomtató barátabb, mint a legelső fotográfiákat tartalmazó gyűjtemény

majd ha letakarítjátok a havat kecskemét és dunaföldvár között, hogy az egyszeri ember haza tudjon jönni arról a vidékről! addig ne is álmodjatok róla!

ui.: mostanában annyit járok felétek, egyszer egy tárgyalás után játszhatnánk valami meccset nálatok. legfeljebb később érek haza aznap! Very Happy
Vissza az elejére Go down
http://birodalmikronika.wordpress.com/
Laci
hadnagy
hadnagy
Laci

Férfi Hozzászólások száma : 405
Registration date : 2009. Mar. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyCsüt. Feb. 16, 2012 7:48 pm

Igaz nem vagyok Patrik, viszont a hó kurva nagy Very Happy
bábi
tizedes
tizedes
bábi

Hozzászólások száma : 29
Registration date : 2008. Jul. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyCsüt. Feb. 16, 2012 7:32 pm

Patrik, nincs olyan messze Hetény... Wink
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

Férfi Hozzászólások száma : 754
Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat...
Registration date : 2008. Jan. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyCsüt. Feb. 16, 2012 4:46 pm

MAXXxxx írta:
nope, whfb nem annyira kedvelt, mint 40k. Igy mig 40k-nal kb 1-2 nap amig van teljes scan, addig whfb-nel valamikor fel ev is (pl 8th orc-goblin konyv).

Oké, kösz. Mindenesetre ha látsz valahol gondolj rám (és persze üzend is meg ne csak gondolj) Smile
Ez mondjuk érdekes, mert a necron megjelenés után több, mint egy hónapig várni kellett az Army Builder data fájlra, a vámpírokhoz meg már a megjelenés utáni héten volt fájl a 3.x és a 2.2-höz is.
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Férfi Hozzászólások száma : 1112
Registration date : 2008. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyCsüt. Feb. 16, 2012 4:42 pm

nope, whfb nem annyira kedvelt, mint 40k. Igy mig 40k-nal kb 1-2 nap amig van teljes scan, addig whfb-nel valamikor fel ev is (pl 8th orc-goblin konyv).
http://exalted.freeweb.hu
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

Férfi Hozzászólások száma : 754
Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat...
Registration date : 2008. Jan. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyCsüt. Feb. 16, 2012 4:22 pm

Uraim és közületek is legfőképpen MAXXxxx:
találkoztatok-e már a nyolcas vámpír grófságok seregkönyvének elektronikus változatával, amely nyomtató barátabb, mint a legelső fotográfiákat tartalmazó gyűjtemény
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Férfi Hozzászólások száma : 900
Registration date : 2008. Oct. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyCsüt. Feb. 16, 2012 12:44 am

fasza akkor én is lassan nekiállok a csapatom összerakásának Very Happy
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyVas. Feb. 12, 2012 8:31 pm

Gondoltam megosztom veletek, hogy egy újabb álmatlan éjszaka alatt elkészült az ork Blood Bowl csapatom. Elég meggyőzőek lettek, (legközelebb leviszem őket a klubba, lusta vagyok fényképezni) most olvasom hozzájuk a szabályokat is. Lehet kezdeni nyesegetni a figurákat, meg hasonlók, és játszhatunk! Ugyanitt jelezném, hogy szükségem lenne 12 db kicsi kör alakú base-re. Smile

Csapatnéven még gondolkodok, az biztos, hogy a színük a New Orleans Saint mezére fog hajazni (fekete felső, csontszínű gatya, burnish gold sisak, váll lapok). Talán mi leszünk a New Orcleans Saints Very Happy

Ez pedig csak úgy, kedvcsinálónak:

http://www.greebo.it/public/oscommerce2/catalog/product_info.php?cPath=21&products_id=168
Laci
hadnagy
hadnagy
Laci

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyVas. Feb. 12, 2012 11:11 am

Fasza hogy ennyien voltunk klubnapon!
Remélem következő szombaton is ennyien leszünk.
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyCsüt. Feb. 09, 2012 11:01 pm

én beszéltem vele, és ők hosszúhetényben tolják, ahol megmutatná a játékot, de oda nem megyek ki Very Happy
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyCsüt. Feb. 09, 2012 10:16 pm

szoljatok babi-eknak (masik pecsett levo csapat), ha jol olvastam legutobb forumokat, akkor ok eleg sokat BBowl-oznak.
Lazaruss
törzsőrmester
törzsőrmester

Férfi Hozzászólások száma : 75
Registration date : 2009. Jun. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyCsüt. Feb. 09, 2012 9:35 pm

Én most telepítettem fel és nagyon jó a gépes változata, szóval ha kipróbáljátok terepasztalon akkor rám számíthattok.
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyCsüt. Feb. 09, 2012 4:43 pm

Nem tud valaki jó minőségben színesben nyomtatni?
Arra gondoltam kipróbálhatnánk a BLOOD BOWL-t, gyakorlatilag csak a pálya kell hozzá, és a fantasys figuráinkkal simán tolhatnánk
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptySzer. Feb. 08, 2012 12:25 pm

látom. Fura, nem gondoltam volna, hogy jön
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptySzer. Feb. 08, 2012 12:29 am

látod patrik mondtam én, hogy valamikor most fog jönni az empire is! bakker, akkor jó, ha tartalékolok némi pénzt, mert biztosan lesz valami új figura, amit be kell szerezni! Smile nem is beszélve a seregkönyvről!
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyKedd Feb. 07, 2012 8:16 pm

a teremdíjat mindenki legkésőbb szombatig(KLUBNAP) jutassa el hozzám
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyHétf. Feb. 06, 2012 3:42 pm

de, cryptek is fos, igaz nem annyira, mint az overlord.

Viszont ember nem vesz kriptek finecastot, mindenki, akit ismerek (beleertve magamat is) crypteket igy keszit:

- vesz immortal doboz , epit immortalt
- vesz lychguard dobozt

lychguard test + labak + rod (akar mindket veget felhasznalva) + deathmark fej = cryptek. Esetleg feldobva 1-1 pretorian bittel, ha kell.
Ide jol jon a barge-ban levo lord extra keze is. Vegulis crypteknek lehet epiteni 3-4 kezu lenyt is, mint ami nalam a lord lett (orb + pajzs + scythe + mutato kez egy figuran)
meg extra, hogy mivel a warrior mellkas nem tul feltuno, igy megepitheto az 5 immortal es 5 cryptek melle 5 pretorian is gond nelkul.

kov adag necron (2 repcsi, walker, jo esetben TS/Wraith kombo): legkorabban marcius, de warseer-en inkabb majusra tippelnek.
- febr: lotr
- marc: nida 2nd wave
- apr: empire
- maj: necron 2nd wave
- jun: csm
- jul: 6th ed
...
Adamowich
törzsőrmester
törzsőrmester
Adamowich

Férfi Hozzászólások száma : 66
Registration date : 2009. Apr. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyHétf. Feb. 06, 2012 1:56 pm

A lordom a barge-os dobozból van, fasza is. Kell még vennem jópár cuccot, crypteket mindenképpen akarok, remélem az kevésbé fos. Mikor jönnek megint necron cuccok? Nem is értem, hogy lehet ennyire igénytelen a figuraöntés, amikor a játékban igenis fontos hogy néz ki egy figura... Erre nem adni, az öngól...
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyHétf. Feb. 06, 2012 1:33 pm

Laci írta:
... hogy aztán olyan minőséget kapjak mint a műgyanta inkvizitor.hu-n magán kézből:D
nyugi, nem olyan a f*cast minosege. Amikkel eddig talalkoztam mind nagysagrendekkel rosszabb volt, mint akarmelýik magan H-kat cucc.

ahogy nov korul irtam is inkv-on: ha failcast lesz a wraith/tombspider, akkor 1 dobozzal veszek, nehezen megcsinalom a hibakat, majd valakivel csinaltatok jopar masolatot, hogy ne kelljen minden figuranal szopni a javitassal.
Laci
hadnagy
hadnagy
Laci

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyHétf. Feb. 06, 2012 11:33 am

Nos én is ilyesmire számítottam.
Az a cinkes hogy a fasz se vakargatja a figurákról a sorját(amiért speciel páran hülyének néznek, de engem nagyon zavar)ha úgy is hiányzik a fél feje.Persze lehet másik fejet szerezni talán, de nem azért veszek eredeti figurát hivatalos forgalmazótól hogy aztán olyan minőséget kapjak mint a műgyanta inkvizitor.hu-n magán kézből:D
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyHétf. Feb. 06, 2012 11:06 am

hatareset.

alapban nem veszik vissza, de akarmeddig cserelhetsz. Jo esetben (mivel a hibas termekkel ugysem tudnak mit csinalni) nalad maradhat a figura, igy lesz 3-4 figurad, amibol ossze lehet rakni 1 hibamenteset es van konverzio alapnak masik 3.

gyakorlatilag viszont visszaveszik, mivel inkabb penzt visszaadjak, minthogy a vasarlo elegedetlen legyen es fogyasztovedelemnel panaszt tegyen (Mo-n kivul sokkal komolyabban van veve a fogyasztovedelem, nemcsak vicc-szervezet, mint otthon)

persze, ha forras KCS, akkor sok jora nem szamitanak ebbol a szempontbol (ugyis megszunes alatt vannak), akkor marad a GW-telefonvonal, ami siman mukodik, csak angol szam hivasa miatt extra kp.
Laci
hadnagy
hadnagy
Laci

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyHétf. Feb. 06, 2012 10:28 am

Gojo, ezeket a modelleket nem veszik vissza? Elég gáz kiadni több ezret egy olyan műanyag figurára ami még szar is.
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyHétf. Feb. 06, 2012 9:06 am

overlord pedig tenyleg ilyen fos.

10db-bol a boltban kivalasztottam a legjobbat (kb fel ora atnezes utan), hazavittem, kiszedtem a csomagbol, elkezdtem lesorjazni, majd bevagtam a sarokba, annyira sok hiba van meg rajta.

ha mindenkepp kell egy lord, akkor a barge dobozban levot hasznald (a muanyagot), az tokeletes.
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyHétf. Feb. 06, 2012 1:46 am

akkor ezt szerintem olvasd el, mielőtt nekiállsz és veszel egy overlordot... Very Happy

ui.: most nézem már mindegy...remélem te kifogtál egy normálisat.

http://www.belloflostsouls.net/2012/02/wargaming-askew-how-fine-is-finecast.html

nos ehhez annyit tennék hozzá, hogy tényleg elég gáz ez a finecast. én három figurát vettem. inquisitor lord torquemada hibátlan.

viszont a könyvtáros!!! bakker a fél arca hiányzik. szerencsére az a fele, ami alapból takarásban van, így nem olyan látványos, de egyrészt én tudom, hogy hiányzik, másrészt ha kézbe veszed a figurát, akkor simán látható. a jobb kezében tartott botot valami csövek kötik össze a páncéljával. na az is kiváló lett. a legvékonyabb cső valahol féltávnál teljesen elvékonyodik, csak egy hajszál tartja egyben. és akkor arról még ne is beszéltem, hogy a páncél felülete rücskös. nem tapasztaltam még ilyet másik figuránál. ez azért elég gáz egy ilyen drága modellnél.

a draigo figurát még csak megnézegettem, azon ne látok komolyabb hibát, de ugye festésnél azért lehet ez még változni fog.

szóval nálam egyelőre több a jó, mint a rossz figura, de azért ez így is gáz.
Adamowich
törzsőrmester
törzsőrmester
Adamowich

Férfi Hozzászólások száma : 66
Registration date : 2009. Apr. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 EmptyPént. Feb. 03, 2012 11:53 pm

40 necron warrior, 10 destroyer, 2 heavy destroyer, 10 scarab, 1 lord, 1 annihilation barge
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 10 Empty

Kocsmaasztal #4
Vissza az elejére 
10 / 33 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 33  Next
 Similar topics
-
» kocsmaasztal
» Kocsmaasztal #2
» Kocsmaasztal #3
» Kocsmaasztal # 5

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: Közélet :: agóra-
Ugrás: