| Kocsmaasztal #4 | |
|
+21exael Adamowich lordbill Sosemvolt gorugrany Eddy Olaf igua Bm Patrik YKoS voroncov-draskov Yoda007 Pavano MAXXxxx gojo Berzenke subaggut Nyamm-haikan Laci TöKöS 25 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Dec. 03, 2011 11:27 am | |
| - subaggut írta:
- Patrik: zuzmo nevezetű fórumozó hirdetése az inkvizítorról:
Eladó Battlefleet Gothic flotta
Chaos: -Planetkiller Battleship -Terminus est (Despoiler Class Battleship) -6 db Cruiser
A flotta zöld színsémára festett. 15000 Huf ingyen postászom
Keress rá, az egyébben van. vele a múltkor megbeszéltem, hogy megveszem ezeket, és a legendásra elhozza a figurákat, de baszott eljönni, úgyhogy én többet nem bizniszelek vele | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Dec. 03, 2011 4:21 am | |
| Patrik: zuzmo nevezetű fórumozó hirdetése az inkvizítorról:
Eladó Battlefleet Gothic flotta
Chaos: -Planetkiller Battleship -Terminus est (Despoiler Class Battleship) -6 db Cruiser
A flotta zöld színsémára festett. 15000 Huf ingyen postászom
Keress rá, az egyébben van. | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Dec. 03, 2011 12:07 am | |
| GD-re jön valaki Maxin kívül? | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Dec. 02, 2011 12:38 am | |
| Ismét csak elvileg...nézőként max 1-2 órát. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Dec. 01, 2011 11:27 pm | |
| Szombaton 16től lesz klubnap. Aki jön jelezze | |
|
| |
Lazaruss törzsőrmester
Hozzászólások száma : 75 Age : 37 Location : Pécs Registration date : 2009. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Nov. 27, 2011 2:40 pm | |
| Valaki esetleg hoz 2500 pont fantasy sereget? Nálam lesz sereg és army builder is. | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Nov. 26, 2011 12:48 am | |
| Arnold, nézz egy e-mailt, elvileg most átment az okosság! | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Nov. 25, 2011 11:34 pm | |
| | |
|
| |
Lazaruss törzsőrmester
Hozzászólások száma : 75 Age : 37 Location : Pécs Registration date : 2009. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Nov. 25, 2011 9:58 pm | |
| Na én is megyek, vinnék sereget is viszont nem tudom letölteni az army buildert | |
|
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Nov. 25, 2011 4:59 pm | |
| szerintem én is odatolom az arcomat, bár én is csak megfigyelek meg pofázok majd. Üdv! | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Nov. 24, 2011 10:57 pm | |
| Ha tudok megyek, de még nem biztos. Úgy is csak néző leszek max. | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Nov. 24, 2011 9:24 pm | |
| Én valószínűleg megyek, ha lesz ellenfelem, akkor játszok is, szívesen. Egyelőre fantasy és BFG jöhet (ha esetleg ha valaki szerzett már flottát), A 40k-s orkjaim még egyelőre építés alatt vannak. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Nov. 24, 2011 4:11 pm | |
| vasárnap 14től lesz "klubnap". Aki jön jelezze | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Nov. 21, 2011 2:19 pm | |
| ma 16től lent leszünk a klubban az Özsgével, hogyha esetleg jönne még valaki | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Nov. 21, 2011 12:07 am | |
| - gorugrany írta:
Ez kicsit olyan lenne, mint a sírdogáló lány, akit megerőszakoltak az erdőben tegnap, de ma is oda megy, meg holnap és holnapután is. Érted.
pont erről beszélek. én ilyen emberektől hallom, olvasom. vagy olyanoktól, akik játszottak ugyan, de már másikat játszanak, mert vagy kiderült, hogy nem jók ebben a játékban, vagy csak nem tudták megvenni az aktuálisan legjobb sereget. nem mintha lényeges lenne a dolog. már így is többet beszéltünk róla, mint amennyit megérdemel. nekem egyelőre tetszik, azt kész. ha majd szar lesz a seregem, akkor veszek egy aktuálisan jót, aztán helyreállítom a világ rendjét. és amikor már minden sereg megvan, akkor a gw-soha többet nem tud velem kicseszni. (más kérdés, hogy addigra már nem is akar majd, mert a fél életemet rájuk költöttem, dehát valamit valamiért) | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Nov. 20, 2011 5:07 pm | |
| - gojo írta:
- aki valami más, kifinomult szabályrendszerrel ellátott, tökéletesen ügyfélbarát, naponta frissülő online tartalmakkal a közönséget elárasztó, egyébként pedig iszonyatosan olcsó játék....
Hűha, van ilyen? Hát én általában olyan emberektől hallom, hogy szar a 40k, akik valami sokkal szebb és jobb rendszerrel játszanak, de 40k-val sosem játszottak vagy ha igen az még a 2. kiadás volt (az volt ám az igazi) stb... Szerintem aki aktívan játssza a rendszert, ha nincs is vele teljes mértékben megelégedve (én sem vagyok, ezer apró dolgot változtatnék meg rajta, hogy olyan legyen, ami nekem jó, persze az meg másnak nem tetszene), de nem szidja állandóan, mint a bokrot. Ez kicsit olyan lenne, mint a sírdogáló lány, akit megerőszakoltak az erdőben tegnap, de ma is oda megy, meg holnap és holnapután is. Érted. Amúgy meg mindkét kockajátékban egy lényeg van csak és azok a figurák. Mondjuk nekem a 40k világa is tetszik. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Nov. 20, 2011 2:44 pm | |
| az a baj ezzel, hogy nem olyanok szídják, akik semmi hasonlót nem játszanak, (nyílván, hiszen ők nem ismerik, hogy miről is van szó) hanem olyanok, akik nagyon is szeretik a wargamet. vagy csak az számít kockának, aki wh fantasyval és wh 40k val játszik? aki valami más, kifinomult szabályrendszerrel ellátott, tökéletesen ügyfélbarát, naponta frissülő online tartalmakkal a közönséget elárasztó, egyébként pedig iszonyatosan olcsó játékkal játszik az nem? csak, mert akkor értem. szerintem pont az a baj, hogy én nem kockán állok neki és egyszerűen csak játéknak kezelem, nem pedig valami nagyon komolynak. szerintem... de persze ízlések és kockák, ahogy mondani szokták. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Nov. 20, 2011 11:24 am | |
| - Idézet :
- komolyan nem értem, hogy sokan, miért szapulják ezt a játékot. nekem ez egyre jobban tetszik.
lásd az aláírásod | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Nov. 20, 2011 1:22 am | |
| na sikerült lejátszani egy 1000 pontos csatát 6 óra alatt. nagyon hangulatosak lettek az új necronok. szerintem nagyon illenek hozzájuk a szabályaik. és nem is tapasztaltam, hogy annyira elszálltak volna. a necron roncsok egyébként kiírtották a birodalom legcsilivilibb csapatait. de már érkezik az erősítés! ezt a mai vereséget betudom annak, hogy a salamandra marinygyók nem igazán érezték át, hogy ők most tulajdonképpen grey knightok. (konkrétan, ha jól emlékszem, akkor a chapter masternek kinevezett termi egy találatot sem vitt be 5 kör alatt, ami az ő pozíciójában elég nagy blama : ) ) viszont az inkvizíció segédcsapatok, leginkább persze az assassinok, megint megmutatták, hogy mennyire kurva kemények. komolyan nem értem, hogy sokan, miért szapulják ezt a játékot. nekem ez egyre jobban tetszik. özsgének köszönet a magyarázatokat, meg a türelmet. | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Nov. 18, 2011 12:53 pm | |
| - gojo írta:
- igen, elvileg úgy van, hogy özsgével játszom egy oktató csatát 1000 pontban. azt persze nem tudom, hogy ennek az élvezeti értéke másoknak mekkora lesz, mert valószínűleg sokat fog állni a játék a kérdéseim miatt. hogy pontosan mikor is kezdünk, azt még nem tudom, de remélem, hogy nem délelőttre tervezzük, mert akkor aludni fogok.
Ha tudod mikor mentek írd meg pls. Üdv: Laci | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Nov. 18, 2011 9:10 am | |
| én is jövök elvileg. szigorúan délután | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Nov. 18, 2011 1:43 am | |
| igen, elvileg úgy van, hogy özsgével játszom egy oktató csatát 1000 pontban. azt persze nem tudom, hogy ennek az élvezeti értéke másoknak mekkora lesz, mert valószínűleg sokat fog állni a játék a kérdéseim miatt. hogy pontosan mikor is kezdünk, azt még nem tudom, de remélem, hogy nem délelőttre tervezzük, mert akkor aludni fogok. | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Nov. 17, 2011 10:56 pm | |
| Szombaton lesz valami a klubban? Lenéznék, főleg ha lesz 40K. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Nov. 15, 2011 10:54 pm | |
| hát subát nem győztük jeg a 40k val azt hiszem... viszont hozott iszonyat jó BFG terepeket. eddig is sok kedvem volt játszani, de most aztán teljesen megjött hozzá a kedvem. remélem lassan tudunk majd hajókat is rendelni. | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Nov. 15, 2011 4:21 pm | |
| Bill, ha esetleg ma jönnél be a klubba, lehozod nekem a nida bitzeket? Előre is köszi! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #4 | |
|