| Kocsmaasztal #4 | |
|
+21exael Adamowich lordbill Sosemvolt gorugrany Eddy Olaf igua Bm Patrik YKoS voroncov-draskov Yoda007 Pavano MAXXxxx gojo Berzenke subaggut Nyamm-haikan Laci TöKöS 25 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Nov. 14, 2011 1:51 pm | |
| Valamit összehozhatunk, de egyelőre még szabálykönyvem sincs, csak kódexem (gépen) és igazán azt sem tudom, hogyan kell sereget rakni. Mondjuk valami 1000 pontos listát összeszögelhetek army builderben, de felelősséget nem vállalok érte! Írd majd meg, hogy mikortól jó neked, és privátban légyszi küld el az új telefonszámodat is, mert nekem csak a régi van meg, amin már valami nénike jelentkezik be | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Nov. 14, 2011 1:16 pm | |
| - subaggut írta:
- Így már értem.
Egyébként hét közben valamikor én szívesen játszanék egy fantasyt, és akkor levinném a bfg terepeket is, elkészült egy asztalnyi. Ma is nálam voltak, de hát így hazajöttek. 40k orkjaim is épülgetnek, szóval valamikor egy oktató csata is jó lenne, míg nem épül meg a seregem, használnám Pavano nálam lévő egységeit. Utóbbinak az a veszélye, hogy full hülye vagyok 40k-hoz (tudom, mihez nem ), ezért aki bevállalja, az az alapoktól magyarázhat, mert eddig csupán 3db 40k-s csatát néztem végig, de igazából egyiknél sem értettem mi miért történik. Subba: holnap délután, ha gondolod játszhatunk egy 40k-t | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Nov. 14, 2011 9:14 am | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Nov. 14, 2011 12:51 am | |
| ja, hát az van, hogy fél tízkor értem haza. reggel kilencre mentem. és ez egy vasárnap volt. mindegy, asszem ebből meg is lesz a bfg seregem, mert azért a főnökök nem szoktak szarozni az ellentételezéssel sem, ha már hétvégén szombat és vasárnap is munka van. más kérdés, hogy hiába veszek bfg sereget, ha minden hétvégén dolgozok és nem lesz idő játszani. | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Nov. 13, 2011 9:49 pm | |
| Így már értem. Egyébként hét közben valamikor én szívesen játszanék egy fantasyt, és akkor levinném a bfg terepeket is, elkészült egy asztalnyi. Ma is nálam voltak, de hát így hazajöttek. 40k orkjaim is épülgetnek, szóval valamikor egy oktató csata is jó lenne, míg nem épül meg a seregem, használnám Pavano nálam lévő egységeit. Utóbbinak az a veszélye, hogy full hülye vagyok 40k-hoz (tudom, mihez nem ), ezért aki bevállalja, az az alapoktól magyarázhat, mert eddig csupán 3db 40k-s csatát néztem végig, de igazából egyiknél sem értettem mi miért történik. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Nov. 13, 2011 9:31 pm | |
| nem voltunk ma lent. A Gojonak közbe jött valami meló. | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Nov. 13, 2011 9:07 pm | |
| Volt ma valaki a klubban? Én arra jártam 3/4 négy körül, meg negyed öt környékén is visszanéztem, de senki nem volt lent. Mobilom persze pont útközben merült le... | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Nov. 04, 2011 8:44 am | |
| igazan sehol, ezek a nagy modellek igy zabaljak a ragasztot.
ugyanakkor, ha muanyagok a BW-k, akkor inkabb a revelles muanyagragasztot ajanlom, erosebb a kotes, viszonylag nagy kiszereles. | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Nov. 04, 2011 1:51 am | |
| No, most akkor én kérdezek:) Lehet valahol nagy kiszerelésű, olcsóbb pillanatragasztót kapni? Vagy legalább olyan minőségű ragasztót, amivel járműveket lehet összerakni? Sokat, nagyon sokat. Ma ismét nekiálltam Ágoston battle wagonjait összeszögelni, de ennek a fele sem tréfa, csak az illesztési helyekre pötyögtettem a zselés ragasztóból, de megevett egy csomagot a cucc. | |
|
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Nov. 04, 2011 1:47 am | |
| köszkösz. amúgy épp ezt az oldalt nézegettem, szal ezek szerint nem járok rossz helyen Üdv! | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Nov. 04, 2011 1:35 am | |
| | |
|
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Nov. 04, 2011 1:29 am | |
| hoi! valaki tudna mondani olyan oldalt, ahol sok-sok festett sereg fenn van?(fontos, hogy sereg legyen, ne csak 1-1 modellek) Üdv! | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Nov. 02, 2011 1:33 pm | |
| Benézek ma délután én is, de játszani nem fogok. (Nincs kedvem orkokat cipelni). Az lenne a kérdésem, hogy valaki nem tudna hozni nekem egy kevés Red Gore festéket, illetve némi vastagabb sztirol lap maradékot, amiből lehetne pár darab szilva és barack nagyságú sziklát faragni? Találtam egy jó kis videót, amin BFG terepet gyártanak, és megpróbálkoznék a dologgal, de nekem csak ilyen vékonyka lapom van itthon, ami nem igazán alkalmas a dologra.
Előre is köszi!
Nos, mint észrevettétek nem értem oda. Majd legközelebb... | |
|
| |
TöKöS zászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Nov. 01, 2011 1:32 am | |
| nekem mindegy. amid van amúgy kár volt mondanotok a Sons of Anarchyt tegnap amikor hazaértem elkezdtem nézni. már a második évadot nézem eszméletlen jó. Üdv! | |
|
| |
Patrik alezredes
| |
| |
TöKöS zászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Nov. 01, 2011 1:04 am | |
| akkor ebből szerda lesz mondjuk akkor fél 2-től ott? Üdv! | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Nov. 01, 2011 1:00 am | |
| én pont 16-re megyek a temetőbe, úgyhogy később holnap nem jó. viszont szerdán is ráérek, kb 13től | |
|
| |
TöKöS zászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Nov. 01, 2011 12:51 am | |
| Patrik: később nem jó neked? csak mert lenne kedvem menni, de szerintem 4-ig szinte biztos, hogy temetőtúrán fogok teljesíteni. GD mikor lesz és merre? a válasz függvényében én rajta lennék a dolgon Üdv! | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Okt. 31, 2011 4:12 pm | |
| Közben beszéltem a Dantéval telefonon, és most már hivatalos, hogy az Idei Games Day-en az O.B.S. klub tartja a dreadfleet bemutatót. Kérdés ki az akinek volna kedve jönni? Egyelőre a Billt és magamat írattam fel, aki jönne az ingyen bemehet, és egy ebédet is kapna. Jó volna ha kb 5 ember össze jönne | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Okt. 31, 2011 3:33 pm | |
| Suba volt a harmadik. Holnap amúgy lesz valami? Én kb 10-16ig használható vagyok | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Okt. 31, 2011 3:26 pm | |
| no akkor pénzügyek:
tegnap kaptam 3*500 Ft- ot azoktól akik alkalmanként fizetnek.
maxxxx, tökös, rátok emlékszem, de nem tudom ki volt a harmadik! szóval jelentkezést várok? talán suba, ha jól emlékszem.
neki is állok vezetni egy táblázatot, ahova fel lehet majd vezetni minden ilyen pénzt, hogy látszódjon, hogy mennyi van aktuálisan. | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Okt. 30, 2011 12:01 am | |
| NO, akkor légyszi gojo, ha mész le, csörögj rám, és megyek én is. (Ha 2 előtt leérnél) Számom a régi. Köszi! | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Okt. 29, 2011 12:51 pm | |
| igen, én is az ebéd utáni lemenetelt preferálom, mert akkor nem kell hazarohannom azért, mert éhes vagyok. arra sajnos nem lesz keretem, hogy minden hétvégén kaját rendeljek a klubba. arról már nem is beszélve, hogy nem is igen tudok felkelni délelőtt... | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Okt. 29, 2011 12:26 pm | |
| alkotmány 45. Szerintem a 9 az korai lesz. Gojoval elvileg azt beszéltük meg, hogy ebéd után megyünk le, kb 14 körül, úgy mint ma | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Okt. 29, 2011 12:21 pm | |
| nekem kb reggel 9-tol jo.
csak nem tudom pl hova kell menni. Azt lattam, hogy alkotmany XXX, de mennyi az az XXX? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #4 | |
|