| Kocsmaasztal #4 | |
|
+21exael Adamowich lordbill Sosemvolt gorugrany Eddy Olaf igua Bm Patrik YKoS voroncov-draskov Yoda007 Pavano MAXXxxx gojo Berzenke subaggut Nyamm-haikan Laci TöKöS 25 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Olaf tizedes
Hozzászólások száma : 29 Age : 39 Location : Pécs Registration date : 2010. Sep. 16.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Okt. 05, 2010 12:35 am | |
| Nos 2-3 asztal elfér, már volt itt 1 warhammer verseny és nemvolt panasz a helyre. A tárolás megoldása annyiban kérdéses, hogy mennyire kényes a cucc. Oldalra döntve simán elfér az egyik helyiségben akár 5 is egymás mellet rendesen felállítva viszont necces. | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Okt. 05, 2010 12:04 am | |
| Olaf üdv a fórumon! Nagyon jó lenne végre ha lenne hely. Asztalt, némi terepet tudok vinni, ott is tudom hagyni(ha lehet). Szállításban is tudok segíteni. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Okt. 04, 2010 10:06 pm | |
| hooppáhoppá! és mekkora helységről lenne szó? elfér egy asztal, két asztal, három asztal, versenyt is rendezhetünk akkora? másik sarkalatos kérdés szokott lenni, hogy vajon az asztalokat ott lehet egy hagyni, mert rohadt egy meló folyamat rángatni őket. a fa lapokra gondolok ugye. aztán megvan a hely logisztikai oldala ahhoz, hogy az asztal(okat) felállítsuk? egyébként üdv a fórumon. így kezdésnek csak ennyi kérdésem lenne. | |
|
| |
Olaf tizedes
Hozzászólások száma : 29 Age : 39 Location : Pécs Registration date : 2010. Sep. 16.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Okt. 04, 2010 7:58 pm | |
| Nos egy darab hátulütője akad a dolognak, és az, hogy a helység egy kollégiumban van. Két fix pontra van foglalása a helységnek minden héten ez kedd 14:00-17:00-ig és szerdán este 19:00-24:00-ig. A köztes időkben be lehet venni a helyszínt, persze sokat dob a dolgon ha lenne fix időpont amikor használni akarja a klub, hétvégék teljesen szabadok. Ha ez valami ok miatt ez az alternatíva elhal no para jön a B terv ami az egyetemisták közreműködésével jöhet létre, kell alakítani egy egyetemi klubot és egyeztetni a karokkal. De ez csak 2 sok lehetőségből melyet kis hazánk kínál (többi tervezés alatt).
Ha valaki kíváncsi a helyszínre az jöjjön fel a Damjanichra és körbevezetem (Damjanich utca 30 13-as szoba) | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Okt. 04, 2010 7:26 pm | |
| Olaf: Bölcs gondolat, minden megoldás érdekel. P. | |
|
| |
Olaf tizedes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Okt. 04, 2010 6:54 pm | |
| Üdv mindenkinek,
nem tudom, hogy aktuális e még a klub helység gondja. Ha aktuális még akkor lehet, hogy tudok egy megoldást ami nem is terhelné a tárcákat mert ingyenes. | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Okt. 03, 2010 1:58 pm | |
| ok. akkor majd jövő héten | |
|
| |
igua zászlós
Hozzászólások száma : 150 Location : Pécs Registration date : 2009. Oct. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Okt. 03, 2010 12:45 pm | |
| Sajnos a mai festegetés elmarad! Csak 6 körül érek haza. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Szept. 30, 2010 6:40 pm | |
| | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| |
| |
voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Szept. 30, 2010 5:24 pm | |
| - YKoS írta:
- Patrik írta:
- off: Klubpoló majdnem fél éve van
hány embernek? Kettőnek. Arról mi nem tehetünk, hogy nektek nem kellett... Úgyhogy pofa súlyba... | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Szept. 30, 2010 1:56 pm | |
| - YKoS írta:
- Patrik írta:
hány embernek? nekem is van, igaz SWCCG IT-s meg Manchester United-es de hát klub-klub, póló-póló | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Szept. 30, 2010 1:46 pm | |
| - Patrik írta:
hány embernek? | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Szept. 30, 2010 1:38 pm | |
| off: Klubpoló majdnem fél éve van | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Szept. 30, 2010 1:30 pm | |
| ahogy Bélát ismerem, ez egyáltalán nem szürke - ez full fekete. Egyébként eddig se nagyon használtuk az OBS nevet, nem? Vagy majd a klubpólóra felrakjuk? ( ) A wargame mint tevékenység nem tudom mennyire fér bele egyébként, de hát ezt majd ők megmondják. Nyilván valami társasjáték, vagy ilyesmi igen... | |
|
| |
voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Szept. 30, 2010 12:07 pm | |
| Jó ez, jó ez, végülis felőlem használd... Mint egy másik alapító (! ) azért nem szeretném, ha a wargame / tabletop battle game nem lenne benne, ezért bár sokat nem számítana az ellenszavazatom, csak ekkor támogatnám az ötletet... Amúgy bocs, ha az ördög ügyvédje leszek, de ugye ez nem valami "szürke" dolog? Mert a nevet, amit együtt (!) találtunk ki valamennyire szeretném az elkövetkező 8 évben is használni. Ergo, nem akarom, ha valami sikkasztásos-lopkodós-majdjólmeghurcoljukőket dolog lenne ebből (bár az, hogy te - értsd: Béla - támogatod, nekem már elég, mert a bizalmam feltétlen irányodban), és persze nehogy az legyen majd, hogy ti (értsd: mi, warhammeresek) nem használhatjátok a nevet ezentúl... Amúgy szívesen segítem az alapítványt, tettleg, szellemileg, pénzért vagy ingyen is... | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Szept. 30, 2010 11:02 am | |
| Van az 2 is.... A lelkesítő szavakat köszönöm. Bővebben a jövő héten tudok róla hírt adni, asszem akkor lesz az alakuló ülés. A misszió meg, amennyire én tudom, kábé annyi, hogy az említett témakörökben értelmes időtöltést nyújtson fiataloknak, hogy kevesebb mosóporos cigarettát, meg műszőrmés pipát szívjanak, meg ilyesmi. Ha rajtam múlik, a wargame benne lesz. | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Szept. 30, 2010 12:30 am | |
| mielőtt nagyon elszállnál magadtól, azért van legalább még 1 ember rajtad kívül, aki olvassa a fórumot és ott volt de köszi, h fényezel, jól esik. - gojo írta:
- mint a név egyik kitalálója...jó, jó köszönöm a tapsot, abba lehet hagyni!!! oké, köszi!!!...khm, úgy értem ott voltam amikor nándi kitalálta, de erre már senki sem emlékszik, én meg nem mondom el, szóval:
szerintem is nyugodtan használd.
csak nézessétek meg egy latin nyelvtanárral, hogy valóban jó e a nyelvtanja, mert amikor kitaláltuk (értitek, mi!) akkor leginkább a hasunkra ütöttünk. persze mi a nándival tanultunk latint, de...khm...szóval volt latinóránk, de nem vagyok azért teljesen biztos benne, hogy helyes nyelvtanilag az összetétel.
egyébiránt az alapítvány közhasznú vagy nem? továbbá, ha majd hozzáférsz az alapító okirathoz, akkor nekem is küld át légyszi!
egyébként belekerül az alapítóba ténylegesen, hogy wargame? mert az jó lenne. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Szept. 29, 2010 11:58 pm | |
| - gojo írta:
- egyébként belekerül az alapítóba ténylegesen, hogy wargame? mert az jó lenne.
a vektor alá minden befér | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Szept. 29, 2010 11:52 pm | |
| Nem tudom hogy miről van szó. Minden esetre a bemutató játék jól hangzik. Bár ha kicsit bővebben kifejtenéd hogy miről van szó, mi lenne ennek a célja és hogy hogyan az jó lenne. Csak érdeklődöm. Amúgy teljesen jó ötletnek tartom. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Szept. 29, 2010 10:18 pm | |
| mint a név egyik kitalálója...jó, jó köszönöm a tapsot, abba lehet hagyni!!! oké, köszi!!!...khm, úgy értem ott voltam amikor nándi kitalálta, de erre már senki sem emlékszik, én meg nem mondom el, szóval:
szerintem is nyugodtan használd.
csak nézessétek meg egy latin nyelvtanárral, hogy valóban jó e a nyelvtanja, mert amikor kitaláltuk (értitek, mi!) akkor leginkább a hasunkra ütöttünk. persze mi a nándival tanultunk latint, de...khm...szóval volt latinóránk, de nem vagyok azért teljesen biztos benne, hogy helyes nyelvtanilag az összetétel.
egyébiránt az alapítvány közhasznú vagy nem? továbbá, ha majd hozzáférsz az alapító okirathoz, akkor nekem is küld át légyszi!
egyébként belekerül az alapítóba ténylegesen, hogy wargame? mert az jó lenne. | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Szept. 29, 2010 6:40 pm | |
| - Berzenke írta:
- Kedves feleim,
volna itt egy elég komoly dolog. Egy már működő alapítványnak keresünk új nevet, és én az Ordo Bellatores Sopianae-ra gondoltam. Az alapítvány a katonai hagyományőrzésben, a makettezésben, modellezésben és a wargame-ben szeretne a jövőben jeleskedni. Vezetője a Hatejamo főszervezője. Az alapítvány ezt leszámítva inaktív jó pár éve, most viszont lehetne bele életet lehelni. Várnám a visszajelzéseket, egyrészt arról, hogy hozzájárultok-e a névhasználathoz, másrészt pedig, hogy mit szeretne a tagság az alapítványtól/ban. Ha jövőre lesz Hatejamo, akkor egészen biztosan tudunk helyet biztosítani bemutató játékra. Kivételesen komoly válaszokat is várnék.
Köszi Berzenke Hi! Csináld, azt gondolom, hogy ha 8 év alatt nem lett semmi az egyesületből, akkor később se lesz. Hogy mit szeretnék, azt meg már megírtam. Egyébként majd valami alapító okiratot küldjél már át, célok, misszió miegymás. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Szept. 29, 2010 1:19 pm | |
| csinald nyugodtan, nem zavar. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Szept. 29, 2010 1:07 pm | |
| Hoi!
Szerintem már csinálod is! Baj az nem lehet belőle.
1 mellette.
P. | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Szept. 29, 2010 12:12 pm | |
| Kedves feleim, volna itt egy elég komoly dolog. Egy már működő alapítványnak keresünk új nevet, és én az Ordo Bellatores Sopianae-ra gondoltam. Az alapítvány a katonai hagyományőrzésben, a makettezésben, modellezésben és a wargame-ben szeretne a jövőben jeleskedni. Vezetője a Hatejamo főszervezője. Az alapítvány ezt leszámítva inaktív jó pár éve, most viszont lehetne bele életet lehelni. Várnám a visszajelzéseket, egyrészt arról, hogy hozzájárultok-e a névhasználathoz, másrészt pedig, hogy mit szeretne a tagság az alapítványtól/ban. Ha jövőre lesz Hatejamo, akkor egészen biztosan tudunk helyet biztosítani bemutató játékra. Kivételesen komoly válaszokat is várnék.
Köszi Berzenke | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #4 | |
|