| kocsmaasztal | |
|
+19lordbill zarakikenpachi BoneHeart Bm voroncov-draskov Nyamm-haikan Dectum Berzenke subaggut Eddy gorugrany exael MAXXxxx Pavano Leslie cowboy001 kota gojo Yoda007 23 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Jún. 10, 2008 7:59 pm | |
| nagyjabol gojoval ertek egyet. legtobb (kb mind) no azert csinaltatja a mellet nagyobbra, mert onmagaval nem elegedett vagy 'munkahoz' kell. Subba es Exael utan viszont felve mondom, hogy en inkabb a normal meretet kedvelem, az ilyen csinaltatott tul nagy 'lufik' mar-mar risztanak. Ami persze nem jelenti azt, hogy nem nezem meg az ilyet alaposan, csak, ha valasztani kell, akkor inkabb kisebb. husszutavon meginkabb , nagy mell sajat sujatol 'hamar' ereszkedik, es igaz lesz a terdig-ero-mell-es vicc. Szilikon meg egy vicc... kb 5-6 evente vagy cserelni kell(legtobb szilikon orultet ez nem zavarja, hiszen mondjuk 4 evente nagyobbitja egyre nagyobbra), vagy leereszteni, es akkor olyan is a dolog (lapos, megnyult, megereszkedett). A hat es gerincproblemakrol nem is beszelve -------------------- kicsit otaku-bb tema: ugyebar neveztem a Maque figuraval a helyi Bótban. Nos megnyertem a dolgot (bar volt 2 versenyzo, ahol otlet miatt raszavaztam volna (1 tzeench szeker, 1 Skulltaker vs Empire diorama (ez utobbi osszeallitasa es konvertalasa nagyon utos volt, de a festese sajnos alapabbnal is alapabb))). Viszem haza a promo cuccot 20-an. Amit nyertem: Demonos poszter (40K es WHFB is) muanyagbol, szoval nem papir, de nem is szovet. + megrendeltem a necron phalanx-ot + 5th ed konyvet eleg koran, hogy ez mire lesz eleg (egy 5th ed szovet poszterre/zaszlora + IG-s jelvenyre vagy mire). Arban sokat nem nyerek, dehat ez van. | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Jún. 09, 2008 11:53 pm | |
| gojonál a pont. És a bizonyíték: van egy csomó nagymellű nő, aki a nagymellű nőket szereti. Na ők tuti nem a férfak miatt csináltatják meg a mellüket. Szóval a nők így vagy úgy a nők miatt csináltatják meg a mellüket.
Mell-esleg azért egy nőn egy tucat mell, még ha nagy is, valahogy visszatetszést kelt. Az embernek van egy olyan érzése, hogy 10 bizony biztosan nem igazi.
Ha már itt tartunk én nem szeretem a műmelleket. (Van valami beteg Shadowrun-os hangulata). Ennek ellenére a kedvenc olimpiai sportszámom a kétszáz női mell.
Persze nem 1 nőn... | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 37 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Jún. 09, 2008 11:18 pm | |
| Szerintem pedig a nők azért csináltatnak nagyobb melleket, hogy a kedves pénzes palijuk még véletlen se vágyjon egy hamvas kis 18 évesre. + még azért is, mert 40 évesen a gravitáció igen báfolyásoló tényező és hát sok nőnemű egyednek, már 20 éves korában is hatlamas ellenség. Ja és ha kismellű nőt akar látni akkor a kedves hímnemű egyed bemegy a fürdőbe és megnézi magát.
Szerintem a mellcsináltatás csak megfogása a gazdag palikna. Én biztos nem kérném, hogy csináltassa meg a barátnőm és kész. A nők meg hiúságból kérik. Egyébként minden olyat ki a testből ami nem illik bele. Mennyi horpadt nő lenne. NA mindegy.
Na akkor konklúzió: hiúság és faszi fogás miatt kell a nagyobb mell. :afro: | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Jún. 09, 2008 11:01 pm | |
| Kübelé lesz az "magyarul". Kultusznak se nevezném végülis valami ókori istenő a hölgy, aki amúgy, a legalábbis képen látható inkarnációját tekintve, a termékeny nő szimbóluma. Amúgy meg ne keverjük a fogalmakat, nem nagy hanem sok, igaz nem aprók az tény. Én meg úgy vagyok vele, hogy elég kettő ha "elég" nagy. És azt az "elég"-et már olyan sok minden más is befolyásolja. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Jún. 09, 2008 10:28 pm | |
| Én mindenesetre imádom a nagy melleket,mindig is imádtam.... Ezért hát nem is nagyon zavar ez a bizonyos trend.És lehet plasztikázott is,az sem zavar....a lényeg,hogy jó legyen(és nagy.. ) De komolyan,erről(izlés) csak annyit tudok mondani,hogy tetszik,nem tehetek róla... Egyébként egészen pontosan nem tudom mi ez,valahogy a Cybele-kultuszhoz van köze. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Jún. 09, 2008 9:46 pm | |
| nyamm: én igazán nem akarok vitatkozni egy nővel, de... az nők azért csináltatják meg a mellüket, mert a férfiak kényszerítik őket???? és ezért a férfiak a hibásak??? hogy mi???? ez nagyon nem így van. elmondom, hogy működik. a férfiak szeretik a nagymellű nőket. mármint sokan szeretik, mert van olyan is akinek a normál mell is jó, de azt a nők soha nem emlegetik, mert nekik azok a férfiak kellenek akik a nagymellű nőket szeretik, meg akkor mivel magyaráznák ugye, hogy megcsináltatják a mellüket...ugye... namost ha él az a dolog az emberek fejében, hogy a nagymellű nő a jó nő, akkor az újságokba is olyanokat tesznek, amit a férfiak nézegetnek. namost az a nő amelyik be akar kerülni a médiába, annak nagy mellek kellenek. néhányan bevállalják, be is kerülnek. erre két választ ad a nőtársadalom. vagy megcsináltatja a mellét és ő is bekerül vagy folyamat nyíg, hogy csak a nagy mellű nők kerülnek be a médiába... nem a férfiak a hibásak, hanem a nők. ráadásul ha kismellű meztelen nők lennének az újságokban, akkor elárulom azokat nézegetnénnk! mióta próbálják elérni a nők, hogy hajtsuk le a wc ülőkét? mióta van angol wc...és lehajtjuk? nagy szart! pedig van terror bőven amiatt! és már az anyák elkezdik! itt a lényeg a befolyásolhatóságon van. ha a nők nem akarnának nagyobb melleket, akkor nem csináltatnának. de mivel le akarják egymást győzni, hát csináltatnak maguknak...de nem a férfiak miatt. maguk miatt....aztán persze ránk kenik...tipikus női magatartás... | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Jún. 09, 2008 9:24 pm | |
| Exael: Az esetleges hátproblémái bezzeg nem érdekelnek, ugye? A sok, egyébként is önértékelési problémával küzdő tizen-huszon-harminc-negyvenéves meg maradjon meg magának. Ezért van a sok plasztikázás! A férfiak A: telhetetlensége B: önzése C: A+B miatt! Mert nem bírják kivárni, hogy valaki hetven éves legyen, és egy melle érjen le a térdéig! Az ellentétes tédéig. Hátrafelé. Morc. - Spoiler:
(((Egyébként honnan van a kép / nő / szobor? Esetleg valami fincsi mitológiai alak keletről? Nem ő az, aki a férje fejébe vágta a gereblyét -friss hír az indexen-, mert annak nem volt hat sor rudija?)))
Nyamm | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Jún. 09, 2008 3:53 pm | |
| Most azt mondta,hogy kb egy hét múlva rá fog érni,és akkor majd benéz... És találtam egy új avatart,ami jól illik majd a Slaanesh kultos DE-hez...elképesztően jó nő... | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Jún. 09, 2008 7:41 am | |
| hmm babi neven ember mar 1x kerdezte tolem marcius kornyeken (verseny utan) , hogy van-e valami pecsen. akkor megadtam neki ennek a forumnak a cimet, ugy tunik meg nem talalt ide de talan most meggyozobb emberek segitsegevel (Exael, Eddy) | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Jún. 08, 2008 11:41 pm | |
| oksa. köszi neked is meg exaelnek is. remélem megtalálnak minket. minél többen vagyunk annál jobb. | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 37 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Jún. 08, 2008 9:45 pm | |
| | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Jún. 08, 2008 9:01 pm | |
| Köszönöm, szerintem addig tudok várni | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Jún. 08, 2008 8:50 pm | |
| 21-etol otthon vagyok.
Ha addig nem jelentkezik senki, akkor 1 par csizmaval megprobalkoznek, es az alapjan utana te (ha goblin hadigepet tudsz gyartani, akkor ezt is majd.) csinalod meg a masik 5 part. Ami kelleni fog az GS, mivel szerintem mind itt van nalam, otthon nem hagytam.
talpakat megnezem ugyanakkor, bar ok eleg eselytelenek, mivel mintha mentek volna fak ala. (vagy azok csak a kerek talpak voltak?) | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Jún. 08, 2008 6:19 pm | |
| Mivel Matyi nem jelentkezett a hétvégén, és gondolom megint visszautazott Bécsbe, ezért megint ork bézek nélkül maradtam. Szóval nincs valakinek felesleges 25 mm-es béze? Összesen 19 darab kellene illetve 20 mm-esből is szükségem lenne még 3 darabra. Szükségem lenne ezen felül 6 darab nagyobb íjra, az sem baj, ha törött. Valamint keresek olyan emberkét, aki green stuffból csinálna nekem 6 pár ork csizmát. :kurvaronda1: | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Jún. 08, 2008 3:51 pm | |
| Hát ez tényleg durva... :)Mindenesetre irtam neki,hogy itt megtalál minket... | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Jún. 08, 2008 3:12 pm | |
| remélem ideírányítottad őket! mindig meglepődök, hogy mennyire nagy ez a város...aztán meg azon, hogy mennyire kicsi... nabakker ez kb megduplázná a létszámot... azért az nem lenne semmi. na eddy intézkezdj! | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Jún. 08, 2008 3:05 pm | |
| Feladó: bábi [ felvétel a címlistába ] Dátum: 2008-06-06 14:17:00 Tárgy: pécs power
Szevasz!
Láttam az apróhirdetéseknél, hogy pécsi vagy. Néhány barátommal kb. egy éve kezdtünk Warhammerezni (40k), és egyáltalán nem vagyunk képben: van Pécsen valami klub vagy társaság, ahol lehet játszani? Eddig csak egymással nyomtuk, de jó lenne más seregek ellen is megpróbálni a dolgot. Amink van (körülbelüli pontértékekkel):
1500 Tau 1000 SM 500 Nida 500 Eldar 1000 CSM 750 Káosz Démon
Ha van kedved (kedvetek?), nálunk is van lehetőség játszani. Normális terepasztal, hideg sör a hűtőben, meg ami kell.
Minden jót,
Fodor Bálint
üdv! Ezt kaptam üzenetbe inkvizitoron az empire sereg eladására. Gondoltam megosztom veletek. Pápá | |
|
| |
voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Jún. 08, 2008 5:43 am | |
| Na, erről jut eszembe... Özsge, ittvan valami neked, amiről szó volt... Soilwork - CrestfallenMuszáj lemenni rockmaratonra, ez kihagyhatatlan... Jó kis újhullámos göteborgi death metal... | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szomb. Jún. 07, 2008 10:13 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Jún. 04, 2008 11:07 pm | |
| bakker!!! akartam figyelni, hogy kinél volt meg a 2000. hozzászólás de lemaradtam róla...sajnos 74 et nem tudok már visszaszámlálni...mennyit írtok! döbbenet...
( :kuncog: ) | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Jún. 03, 2008 10:42 am | |
| Közérdekű közlemény: 1 üveg Goblin Green festék egészen pontosan 184 goblinra, egy trollra és 23 orkra elegendő! Tartsátok észben. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Május 30, 2008 6:08 pm | |
| Gojo: az egyetlen vonat, amivel 9-re fel lehet érni, az a 04.53-kor (nem később!) induló gyorsvonat, ami a Délibe megy és 08.08-ra van bent. Ez nem IC! Mi is ezzel járunk a Ligára, nagy szopás, kávé nuku.
Egyébként: elvira.hu!
P. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Május 30, 2008 5:43 pm | |
| Mindenesetre: Keletiből 7-es vagy piros 7-es vagy 173-as buszokkal a Ferenciek teréig onnan a 15-ös busszal a Kálvin térig.
Ez azonban közel 45 perc, de inkább több. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Május 30, 2008 5:39 pm | |
| aham, így már értem! hatalmas köszönet! az meg pláne megnyugtató, hogy a metrónál is gyorsabb, mert anyám nagyon nem akarná használni a metrót, ha nem muszáj persze...és ezek szerinte nem muszáj. köszi! | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Május 30, 2008 5:27 pm | |
| bocs, tenyleg, mindig keverem a 2 villamost (61,18 ).
szoval: delitol szabadsag hidig a 18-as villamossal majd onnan kalvin terig 47v49-es villamossal. (vagy gyalog at a hidon, ha nem gond az a kb +500-1000m)
regebben igy jartam ott dolgozni delitol, a metros valtozathoz kepest hamarabb ertem be igy. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: kocsmaasztal | |
| |
|
| |
| kocsmaasztal | |
|