kerekasztal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
kerekasztal

pécsi warhammer közösség

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

kocsmaasztal

Go down 
+19
lordbill
zarakikenpachi
BoneHeart
Bm
voroncov-draskov
Nyamm-haikan
Dectum
Berzenke
subaggut
Eddy
gorugrany
exael
MAXXxxx
Pavano
Leslie
cowboy001
kota
gojo
Yoda007
23 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Férfi Hozzászólások száma : 1112
Registration date : 2008. Jan. 07.

kocsmaasztal - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyKedd Jún. 10, 2008 7:59 pm

nagyjabol gojoval ertek egyet.
legtobb (kb mind) no azert csinaltatja a mellet nagyobbra, mert onmagaval nem elegedett vagy 'munkahoz' kell.

Subba es Exael utan viszont felve mondom, hogy en inkabb a normal meretet kedvelem, az ilyen csinaltatott tul nagy 'lufik' mar-mar risztanak. Ami persze nem jelenti azt, hogy nem nezem meg az ilyet alaposan, csak, ha valasztani kell, akkor inkabb kisebb.

husszutavon meginkabb Very Happy, nagy mell sajat sujatol 'hamar' ereszkedik, es igaz lesz a terdig-ero-mell-es vicc. Razz
Szilikon meg egy vicc... kb 5-6 evente vagy cserelni kell(legtobb szilikon orultet ez nem zavarja, hiszen mondjuk 4 evente nagyobbitja egyre nagyobbra), vagy leereszteni, es akkor olyan is a dolog (lapos, megnyult, megereszkedett).
A hat es gerincproblemakrol nem is beszelve Smile

--------------------

kicsit otaku-bb tema: ugyebar neveztem a Maque figuraval a helyi Bótban. Nos megnyertem a dolgot (bar volt 2 versenyzo, ahol otlet miatt raszavaztam volna (1 tzeench szeker, 1 Skulltaker vs Empire diorama (ez utobbi osszeallitasa es konvertalasa nagyon utos volt, de a festese sajnos alapabbnal is alapabb))). Viszem haza a promo cuccot 20-an.
Amit nyertem: Demonos poszter (40K es WHFB is) muanyagbol, szoval nem papir, de nem is szovet.
+ megrendeltem a necron phalanx-ot + 5th ed konyvet eleg koran, hogy ez mire lesz eleg (egy 5th ed szovet poszterre/zaszlora + IG-s jelvenyre vagy mire). Arban sokat nem nyerek, dehat ez van.
Vissza az elejére Go down
http://exalted.freeweb.hu
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyHétf. Jún. 09, 2008 11:53 pm

gojonál a pont. És a bizonyíték: van egy csomó nagymellű nő, aki a nagymellű nőket szereti. Na ők tuti nem a férfak miatt csináltatják meg a mellüket. Szóval a nők így vagy úgy a nők miatt csináltatják meg a mellüket.

Mell-esleg azért egy nőn egy tucat mell, még ha nagy is, valahogy visszatetszést kelt. Az embernek van egy olyan érzése, hogy 10 bizony biztosan nem igazi.

Ha már itt tartunk én nem szeretem a műmelleket. (Van valami beteg Shadowrun-os hangulata). Ennek ellenére a kedvenc olimpiai sportszámom a kétszáz női mell.

Persze nem 1 nőn...
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

Férfi Hozzászólások száma : 328
Registration date : 2007. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyHétf. Jún. 09, 2008 11:18 pm

Szerintem pedig a nők azért csináltatnak nagyobb melleket, hogy a kedves pénzes palijuk még véletlen se vágyjon egy hamvas kis 18 évesre. + még azért is, mert 40 évesen a gravitáció igen báfolyásoló tényező és hát sok nőnemű egyednek, már 20 éves korában is hatlamas ellenség. Ja és ha kismellű nőt akar látni akkor a kedves hímnemű egyed bemegy a fürdőbe és megnézi magát.

Szerintem a mellcsináltatás csak megfogása a gazdag palikna. Én biztos nem kérném, hogy csináltassa meg a barátnőm és kész. A nők meg hiúságból kérik. Egyébként minden olyat ki a testből ami nem illik bele. Mennyi horpadt nő lenne. NA mindegy.

Na akkor konklúzió: hiúság és faszi fogás miatt kell a nagyobb mell. :afro:
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

Férfi Hozzászólások száma : 754
Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat...
Registration date : 2008. Jan. 08.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyHétf. Jún. 09, 2008 11:01 pm

Kübelé lesz az "magyarul". Kultusznak se nevezném végülis valami ókori istenő a hölgy, aki amúgy, a legalábbis képen látható inkarnációját tekintve, a termékeny nő szimbóluma. Amúgy meg ne keverjük a fogalmakat, nem nagy hanem sok, igaz nem aprók az tény. Én meg úgy vagyok vele, hogy elég kettő ha "elég" nagy. És azt az "elég"-et már olyan sok minden más is befolyásolja.
exael
őrnagy
őrnagy
exael

Registration date : 2007. Dec. 14.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyHétf. Jún. 09, 2008 10:28 pm

Én mindenesetre imádom a nagy melleket,mindig is imádtam.... Smile Ezért hát nem is nagyon zavar ez a bizonyos trend.És lehet plasztikázott is,az sem zavar....a lényeg,hogy jó legyen(és nagy.. Smile )
De komolyan,erről(izlés) csak annyit tudok mondani,hogy tetszik,nem tehetek róla...

Egyébként egészen pontosan nem tudom mi ez,valahogy a Cybele-kultuszhoz van köze.
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyHétf. Jún. 09, 2008 9:46 pm

nyamm:
én igazán nem akarok vitatkozni egy nővel, de...

az nők azért csináltatják meg a mellüket, mert a férfiak kényszerítik őket???? és ezért a férfiak a hibásak??? hogy mi????

ez nagyon nem így van.
elmondom, hogy működik.

a férfiak szeretik a nagymellű nőket. mármint sokan szeretik, mert van olyan is akinek a normál mell is jó, de azt a nők soha nem emlegetik, mert nekik azok a férfiak kellenek akik a nagymellű nőket szeretik, meg akkor mivel magyaráznák ugye, hogy megcsináltatják a mellüket...ugye...
namost ha él az a dolog az emberek fejében, hogy a nagymellű nő a jó nő, akkor az újságokba is olyanokat tesznek, amit a férfiak nézegetnek. namost az a nő amelyik be akar kerülni a médiába, annak nagy mellek kellenek. néhányan bevállalják, be is kerülnek. erre két választ ad a nőtársadalom. vagy megcsináltatja a mellét és ő is bekerül vagy folyamat nyíg, hogy csak a nagy mellű nők kerülnek be a médiába... Very Happy nem a férfiak a hibásak, hanem a nők. ráadásul ha kismellű meztelen nők lennének az újságokban, akkor elárulom azokat nézegetnénnk! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mióta próbálják elérni a nők, hogy hajtsuk le a wc ülőkét? mióta van angol wc...és lehajtjuk? nagy szart! pedig van terror bőven amiatt! és már az anyák elkezdik! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
itt a lényeg a befolyásolhatóságon van. ha a nők nem akarnának nagyobb melleket, akkor nem csináltatnának. de mivel le akarják egymást győzni, hát csináltatnak maguknak...de nem a férfiak miatt. maguk miatt....aztán persze ránk kenik...tipikus női magatartás...
http://birodalmikronika.wordpress.com/
Nyamm-haikan
zászlós
zászlós
Nyamm-haikan

nő Hozzászólások száma : 131
Registration date : 2008. Jan. 09.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyHétf. Jún. 09, 2008 9:24 pm

Exael: Az esetleges hátproblémái bezzeg nem érdekelnek, ugye? A sok, egyébként is önértékelési problémával küzdő tizen-huszon-harminc-negyvenéves meg maradjon meg magának. Ezért van a sok plasztikázás! A férfiak
A: telhetetlensége
B: önzése
C: A+B
miatt!
Mert nem bírják kivárni, hogy valaki hetven éves legyen, és egy melle érjen le a térdéig! Az ellentétes tédéig. Hátrafelé. Morc. Shocked Mad

Spoiler:

Nyamm
exael
őrnagy
őrnagy
exael

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyHétf. Jún. 09, 2008 3:53 pm

Most azt mondta,hogy kb egy hét múlva rá fog érni,és akkor majd benéz...

És találtam egy új avatart,ami jól illik majd a Slaanesh kultos DE-hez...elképesztően jó nő...

Razz Smile
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyHétf. Jún. 09, 2008 7:41 am

hmm babi neven ember mar 1x kerdezte tolem marcius kornyeken (verseny utan) , hogy van-e valami pecsen.
akkor megadtam neki ennek a forumnak a cimet, ugy tunik meg nem talalt ide Smile

de talan most meggyozobb emberek segitsegevel (Exael, Eddy) Smile
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyVas. Jún. 08, 2008 11:41 pm

oksa. köszi neked is meg exaelnek is. remélem megtalálnak minket. minél többen vagyunk annál jobb.
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyVas. Jún. 08, 2008 9:45 pm

Intézkedtem
subaggut
százados
százados
subaggut

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyVas. Jún. 08, 2008 9:01 pm

Köszönöm, szerintem addig tudok várni Smile
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyVas. Jún. 08, 2008 8:50 pm

21-etol otthon vagyok.

Ha addig nem jelentkezik senki, akkor 1 par csizmaval megprobalkoznek, es az alapjan utana te (ha goblin hadigepet tudsz gyartani, akkor ezt is majd.) csinalod meg a masik 5 part.
Ami kelleni fog az GS, mivel szerintem mind itt van nalam, otthon nem hagytam.

talpakat megnezem ugyanakkor, bar ok eleg eselytelenek, mivel mintha mentek volna fak ala. (vagy azok csak a kerek talpak voltak?)
subaggut
százados
százados
subaggut

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyVas. Jún. 08, 2008 6:19 pm

Mivel Matyi nem jelentkezett a hétvégén, és gondolom megint visszautazott Bécsbe, ezért megint ork bézek nélkül maradtam. Szóval nincs valakinek felesleges 25 mm-es béze?

Összesen 19 darab kellene

illetve 20 mm-esből is szükségem lenne még 3 darabra.

Szükségem lenne ezen felül 6 darab nagyobb íjra, az sem baj, ha törött.

Valamint keresek olyan emberkét, aki green stuffból csinálna nekem 6 pár ork csizmát.

:kurvaronda1: drunken
exael
őrnagy
őrnagy
exael

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyVas. Jún. 08, 2008 3:51 pm

Hát ez tényleg durva... :)Mindenesetre irtam neki,hogy itt megtalál minket...
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyVas. Jún. 08, 2008 3:12 pm

remélem ideírányítottad őket!
mindig meglepődök, hogy mennyire nagy ez a város...aztán meg azon, hogy mennyire kicsi... Very Happy
nabakker ez kb megduplázná a létszámot... Very Happy azért az nem lenne semmi. na eddy intézkezdj!
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyVas. Jún. 08, 2008 3:05 pm

Feladó: bábi [ felvétel a címlistába ]
Dátum: 2008-06-06 14:17:00
Tárgy: pécs power

Szevasz!

Láttam az apróhirdetéseknél, hogy pécsi vagy. Néhány barátommal kb. egy éve kezdtünk Warhammerezni (40k), és egyáltalán nem vagyunk képben: van Pécsen valami klub vagy társaság, ahol lehet játszani? Eddig csak egymással nyomtuk, de jó lenne más seregek ellen is megpróbálni a dolgot. Amink van (körülbelüli pontértékekkel):

1500 Tau
1000 SM
500 Nida
500 Eldar
1000 CSM
750 Káosz Démon

Ha van kedved (kedvetek?), nálunk is van lehetőség játszani. Normális terepasztal, hideg sör a hűtőben, meg ami kell.

Minden jót,

Fodor Bálint

üdv! Ezt kaptam üzenetbe inkvizitoron az empire sereg eladására. Gondoltam megosztom veletek. Pápá
voroncov-draskov
seaman apprentice 2
seaman apprentice 2
voroncov-draskov

Férfi Hozzászólások száma : 187

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyVas. Jún. 08, 2008 5:43 am

Na, erről jut eszembe... Özsge, ittvan valami neked, amiről szó volt...Smile

Soilwork - Crestfallen

Muszáj lemenni rockmaratonra, ez kihagyhatatlan... Twisted Evil Jó kis újhullámos göteborgi death metal...Very Happy
http://www.mars.rpgresource.net
Nyamm-haikan
zászlós
zászlós
Nyamm-haikan

nő Hozzászólások száma : 131
Registration date : 2008. Jan. 09.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptySzomb. Jún. 07, 2008 10:13 pm

Gojo: biztosan nem én voltam a kis informális postjaimmal.

Subba: Te... savage vagy! bom

Magamnak: alma, bor, zene.
Nektek: ha szeretitek a mature műfajt - https://www.youtube.com/watch?v=-z0UlAFi8RM

Nyamm
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptySzer. Jún. 04, 2008 11:07 pm

bakker!!! akartam figyelni, hogy kinél volt meg a 2000. hozzászólás de lemaradtam róla...sajnos 74 et nem tudok már visszaszámlálni...mennyit írtok! döbbenet...

( :kuncog: )
subaggut
százados
százados
subaggut

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyKedd Jún. 03, 2008 10:42 am

Közérdekű közlemény:

1 üveg Goblin Green festék egészen pontosan 184 goblinra, egy trollra és 23 orkra elegendő! Tartsátok észben. igenork
Pavano
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Pavano

Férfi Hozzászólások száma : 383
Registration date : 2007. Dec. 12.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyPént. Május 30, 2008 6:08 pm

Gojo: az egyetlen vonat, amivel 9-re fel lehet érni, az a 04.53-kor (nem később!) induló gyorsvonat, ami a Délibe megy és 08.08-ra van bent. Ez nem IC! Mi is ezzel járunk a Ligára, nagy szopás, kávé nuku.

Egyébként: elvira.hu!

P.
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat...
Registration date : 2008. Jan. 08.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyPént. Május 30, 2008 5:43 pm

Mindenesetre:
Keletiből 7-es vagy piros 7-es vagy 173-as buszokkal a Ferenciek teréig onnan a 15-ös busszal a Kálvin térig.

Ez azonban közel 45 perc, de inkább több.
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyPént. Május 30, 2008 5:39 pm

aham, így már értem! hatalmas köszönet! az meg pláne megnyugtató, hogy a metrónál is gyorsabb, mert anyám nagyon nem akarná használni a metrót, ha nem muszáj persze...és ezek szerinte nem muszáj. Very Happy köszi!
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 EmptyPént. Május 30, 2008 5:27 pm

bocs, tenyleg, mindig keverem a 2 villamost (61,18 ).

szoval:
delitol szabadsag hidig a 18-as villamossal
majd onnan kalvin terig 47v49-es villamossal. (vagy gyalog at a hidon, ha nem gond az a kb +500-1000m)

regebben igy jartam ott dolgozni delitol, a metros valtozathoz kepest hamarabb ertem be igy.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 25 Empty

kocsmaasztal
Vissza az elejére 
25 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Kocsmaasztal #2
» Kocsmaasztal #3
» Kocsmaasztal #4
» Kocsmaasztal # 5

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: szabályzat, linkek, temető :: temető-
Ugrás: